Άνοιξε η πρώτη αντιπροσωπεία Peugeot για επαγγελματίες και εταιρείες

Άνοιξε η πρώτη αντιπροσωπεία Peugeot για επαγγελματίες και εταιρείες

H μοναδική αντιπροσωπεία της Peugeot που μπορεί ο καθένας να δει και να δοκιμάσει εκδόσεις που απευθύνονται μόνο σε εταιρείες και επαγγελματίες

Στιγμιοτυπο_2021-04-23__4_49_03_μμ

Εκτός από τους απλούς χρήστες του αυτοκινήτου (ιδιώτες) υπάρχουν και αυτοί που το χρησιμοποιούν ως εργαλείο δουλειάς καθώς έχουν περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις τόσο κατά την αγορά όσο και κατά τη διάρκεια της χρήσης. Ο λόγος για τους καθαρά επαγγελματίες που στην πραγματικότητα έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις τόσο από το ίδιο το αυτοκίνητο όσο και από την υποστήριξη της εταιρείας που το αγοράζουν.

Αποκλειστικές εκδόσεις και οχήματα

Αυτός είναι και ο λόγος που η μάρκα Peugeot και συγκεκριμένα η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το πρώτο Business Center στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει το όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες του, να το δοκιμάσει, να πάρει τις πληροφορίες που θέλει και φυσικά να έχει και μετά την πώληση την υποστήριξη που απαιτείται. Η πρώτη αντιπροσωπεία που απευθύνεται σε επαγγελματίες φέρει την υπογραφή της Peugeot – Κούτλας που διαθέτει το μεγαλύτερο μερίδιο επαγγελματικό οχημάτων της γαλλικής φίρμας.

Το πρώτο Peugeot Business Center έχει έδρα στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντης, ακριβώς απέναντι από την κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας, δηλαδή σε ένα σημείο που ταιριάζει… γάντι στον επαγγελματία. Τα οχήματα που βρίσκεται στην αντιπροσωπεία όπως 208, 2008, 3008 κ.ά. είναι ειδικά διαμορφωμένα και έχουν «χτιστεί» για εταιρείες μίσθωσης, ενοικιάσεων, fleet κ.λπ., έχουν την ονομασία Corporate ενώ υπάρχει και πλήρη γκάμα επαγγελματικών όπως Expert, Traveller κ.ά. Η αντιπροσωπεία λειτουργεί και ως κάθετη μονάδα, παρέχοντας, πωλήσεις, συντήρηση, φανοποιεία κ.ά.Επίσης είναι και η πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot που έχει τοποθετήθει στις ταμπέλκες της το νέο λογότυπο της γαλλικής φίρμας το οποίο θα αντικαταστήσει σταδιακά το γνωστό λιοντάρι.

Άλλα δύο καταστήματα

Προς το παρόν σε λειτουργία βρίσκεται μόνο ένα Business Center στην περιοχή Άγ. Ιωάννης Ρέντης και σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους άλλα δύο μέχρι τέλος του έτους. Το δεύτερο θα λειτουργήσει στην περιοχή των βορείων Προαστίων και το τρίτο στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Peugeot 2008: Το Ελληνικό Car Of The Year σαρώνει σε πωλήσεις

Peugeot: Η αγαπημένη μάρκα των Γάλλων

Peugeot: Πώς εξελίχθηκαν τα εμβλήματά της στο χρόνο (video)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης