Tι πρέπει να προσέξεις για την ασφάλιση του οχήματος σου

Tι πρέπει να προσέξεις για την ασφάλιση του οχήματος σου

Η τεχνολογία σου δίνει τα εργαλεία που θα σε προστατεύσουν και θα σου επιτρέψουν να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

protothema_uvp2_im
Sponsored Content

Η ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής είναι η πιο διαδεδομένη ασφάλιση γιατί είναι υποχρεωτική από τον Νόμο. Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που έχουν μεγάλη ζήτηση, στην αγορά μπορεί κανείς να βρει προτάσεις σοβαρές, αξιόπιστες και οικονομικές, αλλά και προτάσεις που είτε δεν είναι οικονομικές, είτε είναι οικονομικές αλλά όχι αξιόπιστες.

Συχνά είναι να παραδείγματα που το φτηνό κόστος ασφάλισης χωρίς έλεγχο της αγοράς , δεν ανταποκρίνεται στις παροχές που έχεις αγοράσει με συνέπεια όταν το καταλάβεις, δηλαδή όταν χρειάζεσαι μία ασφαλιστική κάλυψη για να αποζημιωθείς, είναι αργά…

Το καλό είναι ότι η τεχνολογία σου δίνει τα εργαλεία που θα σε προστατεύσουν και θα σου επιτρέψουν να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Γιατί ο στόχος σου είναι να πληρώσεις όσα λιγότερα γίνεται αλλά να είσαι και καλυμμένος. Για να γλιτώσεις χρόνο και χρήμα ακολούθησε απλώς τα παρακάτω βήματα:

Σύγκρινε πριν αγοράσεις
Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις τι «παίζει» στην αγορά, πριν αγοράσεις. Τη δυνατότητα αυτή στην παρέχει το insurancemarket.gr, μέσω του οποίου μπορείς να συγκρίνεις τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και τα προγράμματα που διαθέτουν. Στο insurancemarket.gr μπορείς πολύ γρήγορα να πάρεις προσφορά για το όχημα, την κατοικία ή την υγεία σου σε πάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες, να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στο πορτοφόλι σου και να ασφαλιστείς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

uvp2_protothema
Κλείσιμο


Τσέκαρε τα reviews
Στην εποχή του διαδικτύου και των ψηφιακών αγορών είναι πολύ χρήσιμες οι αξιολογήσεις των ασφαλιστικών προγραμμάτων από τους ίδιους τους ασφαλισμένους. Αν είσαι κι εσύ από αυτούς που ψάχνουν έως και την τελευταία λεπτομέρεια και «ζυγίζουν» τις γνώμες των άλλων, στο insurancemarket.gr θα βρεις χιλιάδες reviews που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την ασφάλεια που σου ταιριάζει.

«Κλείδωσε» τη χαμηλότερη τιμή
Στο insurancemarket θα έχεις τη σιγουριά ότι θα ασφαλιστείς εύκολα, γρήγορα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, καθώς οι τιμές που συγκρίνει είναι έγκυρες και δεσμευτικές και συμβαδίζουν με το ισχύον τιμολόγιο της αντίστοιχης ασφαλιστικής εταιρείας. Το insurancemarket σου δίνει εγγύηση χαμηλότερης τιμής που σημαίνει ότι έχεις την υπόσχεση ότι το ασφάλιστρο που θα επιλέξεις θα είναι το χαμηλότερο που υπάρχει στην αγορά!

Γνώρισε το Best Price Alert
Την αποκλειστική υπηρεσία που σου εξασφαλίζει ότι θα έχεις πάντα την καλύτερη τιμή ακόμα και στην ανανέωσή σου. Αυτή η μοναδική υπηρεσία της πλατφόρμας, ψάχνει για εσένα τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών και αν την περίοδο της ανανέωσή σου βρεθεί τιμή καλύτερη, σε ενημερώνει εγκαίρως ώστε αν το επιθυμείς να αλλάξεις εταιρεία!

Όλα online, εύκολα και γρήγορα
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μέσω του insurancemarket.gr γίνονται όλα Online. Με ένα κλικ μπορείς να ασφαλιστεί όπου και αν βρίσκεσαι, όποια ώρα και αν το θελήσεις. Από τον καναπέ σου, από τη δουλειά, από τις διακοπές. Όλες οι διαδικασίες είναι αυτοματοποιημένες και σε λιγότερο από 5 λεπτά θα έχεις το συμβόλαιο στο email σου. Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο γρήγορο και εύκολο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης