Χαοτική η ηλιακή έκλειψη
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Χαοτική η ηλιακή έκλειψη

Κάπως φορτωμένο το αστρολογικό σκηνικό για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, ενώ η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς προκαλεί σύγχυση κι απογοητεύσεις. Εκρηκτική επίσης περίοδος. Ωστόσο λαμβάνουμε και κάποια καλά νέα

Στις 21/2 ο Ερμής σχηματίζει ένα τυχερό τρίγωνο με τον Δία, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει ευτυχείς ειδήσεις και ευχάριστες συναντήσεις, ενώ μαθαίνουμε πράγματα που μας ανοίγουν δρόμους. Περισσότερη αισιοδοξία και χιούμορ. Ευνοούνται οι συμφωνίες και θέματα εκπαίδευσης.

Κατόπιν το αστρολογικό σκηνικό αρχίζει και “φορτώνει”, καθώς στις 22/2 κορυφώνεται το βίαιο τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, το οποίο αυτή την εποχή αυξάνει την εγκληματικότητα και φέρνει πιθανότητα πολεμικών επιχειρήσεων σε εύφλεκτα μέρη στον κόσμο. Εγωισμός και θυμός που τυφλώνουν, αυτοκαταστροφικές τάσεις, εγκλήματα στυγνά και πάθους. Ατομικά οι άνθρωποι θα πρέπει να βρουν υγιείς διεξόδους γι’ αυτή την ισχυρή όψη, με σωστή δράση για το κοινό συμφέρον. Άλλωστε, κάθε αυτοκαταστροφή ξεκινά απ’ τον υποσυνείδητο θυμό που τρέφουμε για τον εαυτό μας για όσα λάθος πράγματα έχουμε κάνει.

Στις 26/2 γίνεται η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς, η δεύτερη και τελευταία έκλειψη της περιόδου, η οποία αυτή την εποχή θολώνει το τοπίο, καθώς στην επιρροή της συμμετέχει και ο απατηλός και νεφελώδης Ποσειδώνας, ενώ εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις, αυταπάτες, παραπλάνηση και απογοητεύσεις. Σηματοδοτεί μια περίοδο κλεισίματος κύκλων στη ζωή μας, όμως γεννιούνται και νέα όνειρα. Κρίσιμη εποχή ειδικά για τους Ιχθύς τους γεννημένους κοντά στις 26/2, τους Διδύμους τους γεννημένους κοντά στις 29/5, τους Παρθένους τους γεννημένους κοντά στις 31/8 και τους Τοξότες τους γεννημένους κοντά στις 30/11, οι οποίοι ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξουν τις εξαπατήσεις και τον αποπροσανατολισμό.

Κλείσιμο
Την επόμενη μέρα της έκλειψης, ο Άρης κορυφώνει δυο ισχυρές όψεις. Η συνάντησή του με τον επαναστατικό Άρη κάνει το κλίμα εκρηκτικό αυτή την εποχή, και παρουσιάζονται εξεγέρσεις, ενώ αυξάνει την αντιδραστικότητα. Ωστόσο ωθεί και σε γρήγορες κι έξυπνες κινήσεις και ξεκινήματα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα ατυχήματα αυτή τη περίοδο. Πολλές επίσης βλάβες.

Η αντίθεση Άρη-Δία που επίσης κορυφώνεται στις 27/2, είναι μια όψη πληθωρική, που φέρνει μεν ενθουσιασμό και ωθεί σε ανοίγματα και δράσεις, όμως αυτές οι δράσεις μπορεί να είναι αρκετά επιπόλαιες. Μπορεί κιόλας κάποιες αδέξιες κινήσεις ή η αμέλεια να γίνουν πηγή ατυχημάτων. Πολλές γκάφες. Χρειάζεται καλύτερος συντονισμός των δυνάμεών μας, και πειθαρχία. Πολλές επίσης υπερβολές και φανατισμός.



Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ