Δύο χρόνια BEWISE

Δύο χρόνια BEWISE

Η εταιρεία συμπλήρωσε πρόσφατα δύο χρόνια λειτουργίας, υπερκαλύπτοντας τους στόχους της και θέτει πλέον νέες βάσεις για τα επόμενα βήματά της

bewise-0
Λίγους μήνες πριν, η BEWISEσυμπλήρωσε δύο χρόνια λειτουργίας, διάστημα στο οποίο κατάφερε να σημειώσει επιδόσεις και να υλοποιήσει έργα, που την τοποθετούν ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου που μπορούν να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Πληροφορικής, λύσεις των κορυφαίων vendorsκαι αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της εταιρείας το 2020 σε σχέση με το 2019 σημείωσαν αύξηση 56%, αγγίζοντας τα 3,62 εκατομμύρια ευρώ. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από 45 άτομα (στοιχεία 02/21 | +25% σε σχέση με 02/20) από τους οποία τα 38 είναι εξειδικευμένοι μηχανικοί/αναλυτές, ενώ το πελατολόγιό της αριθμεί 274 εταιρείες.

Τον τελευταίο χρόνο, εκτός της πιστοποίησης και συνεργασίας της με Microsoft και Cisco, (Gold&Premier partner αντίστοιχα) η εταιρεία πιστοποιήθηκε και ως DELL Gold Partner, ενώ προσέθεσε στη λίστα συνεργατών της και τις Fortinet και F5, ενισχύοντας σημαντικά το εύρος των λύσεων που προσφέρει. Παράλληλα, ανακοινώθηκε πρόσφατα η είσοδός της στην αγορά του ERP, με την προσθήκη στο portfolio της λύσης Microsoft Dynamics 365 Business Central, γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις ελάχιστες εταιρείες στην ελληνική αγορά, που μπορούν να παρέχουν το σύνολο των λύσεων Business Apps&Power Platformτης Microsoft.

bewise-1
Τα επόμενα βήματα, όπως τα περιγράφει ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, CEO & Founder, BEWISE:

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη στρατηγική που επιλέξαμε από την έναρξη της εταιρείας και δείχνει ότι λειτουργεί. Κυρίως επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό - είμαστε μία professional services εταιρεία, συνεπώς, οι άνθρωποί μας είναι η αξία μας - boutique υπηρεσίες και φρέσκια ματιά στις τεχνολογίες, όπως κάνουμε από την αρχή του ταξιδιού της BEWISE. Πατάμε γερά στα πόδια μας, έχουμε χτίσει γερά θεμέλια με εξαιρετικούς μηχανικούς και αναλυτές, και παράλληλα ισχυρό πελατολόγιο με σχέσεις εμπιστοσύνης.»

Πελατολόγιο

Στο διάστημα των δύο χρόνων λειτουργίας της BEWISE, σημαντικές εταιρείες εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες της. Παρακάτω μερικές από αυτές:PUBLIC–MEDIAMARKT, LAPINHOUSE, PHARMATHEN, BERNITSASLAWFIRM, L’OREALHELLAS, OLYMPIAGROUP, ZENIΘ, METROAEBE, TELEUNICOM, EUROMEDICA, ALUMIL, SUNLIGHT, ΔΕΛΤΑΤΡΟΦΙΜΑ, MEDIASTROM, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, BLINK, κα.

Σχετικά με την BEWISE

Κλείσιμο
Η BEWISE είναι μια πολύπλευρη ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών πληροφορικής, που συνδυάζουν πολυετή τεχνική και επιχειρηματική εμπειρία. Προσφέρει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο λύσεων αιχμής στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, ενώ παράλληλα έχουν εξασφαλίζει την ασφάλεια των συστημάτων τους. Περισσότερα για την BEWISE μπορείτε να βρείτε στο www.bewise.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης