Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Να αφήνεις στο μέλλον το πιο φωτεινό σου κομμάτι»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Να αφήνεις στο μέλλον το πιο φωτεινό σου κομμάτι»

H Protergia, η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της ενέργειας, «κάνει το αδύνατο να συμβεί». Ζήτησε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, να κάνει το δικό του time-out και να βγει για λίγο από τα γήπεδα του μπάσκετ.

1_adet
Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος καλύπτει άνω του 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας. Διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες της MYTILINEOS, στις οποίες περιλαμβάνονται μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα). Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Επειδή ακριβώς η Protergia μπορεί να «κάνει το αδύνατο να συμβεί» ζήτησε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους κορυφαίους παίκτες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, να κάνει το δικό του time-out και να βγει για λίγο έξω από τα γήπεδα.

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, o Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει για πρώτη φορά έναν ρόλο όπου δεν είναι ο υπεράνθρωπος αθλητής που όλοι ξέρουμε. Είναι ένας νέος άνθρωπος που ανησυχεί για το μέλλον και θέλει πάνω από όλα να φροντίσει αυτό το μέλλον να είναι το καλύτερο δυνατό για όλους και φυσικά για την οικογένειά του.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκει τον χρόνο για να σκεφτεί και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του. Δίπλα στη φύση, δημιουργεί κάτι ουσιαστικό με τα χέρια του. Κάτι που έχει αξία να περάσει στην επόμενη γενιά. Και δεν είναι τόσο η κατασκευή που δείχνει το δρόμο προς το μέλλον, αλλά ο τρόπος σκέψης. Ένα μέλλον για να είναι πραγματικά φωτεινό, πρέπει να είναι και φιλικό προς το περιβάλλον. Γιατί το μέλλον της ενέργειας, είναι πλέον και το μέλλον όλων μας.

Δείτε το νέο διαφημιστικό της Protergia και περπατήστε σε έναν δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Protergia | Να αφήνεις στο μέλλον το πιο φωτεινό σου κομμάτι - Full Version


Πράσινες υπηρεσίες
Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα της MYTILINEOS, συνεπώς και της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της εταιρείας.

Η Protergia τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για τους καταναλωτές της. Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Κλείσιμο
Έτσι, «πράσινες» υπηρεσίες όπως το Net Metering και η Ηλεκτροκίνηση έρχονται να δώσουν και στους καταναλωτές τη δυνατότητα να συμβάλλουν κι εκείνοι σε ένα πιο ουδέτερο αποτύπωμα.

Η ηγετική θέση της MYTILINEOS
Η MYTILINEOS (www.mytilineos.gr), μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 280.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για μια δυναμική εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στους τομείς Μεταλλουργίας, Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου, Έργων Ηλιακής Ενέργειας & Αποθήκευσης, καθώς και Βιώσιμων Υποδομών. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 2,3 δισ. ευρώ και απασχολεί περισσότερους από 3.600 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Info
- Kαλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311
- Bρείτε μας στη διεύθυνση www.protergia.gr και Facebook | Instagram | YouTube
- Eπισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Protergia (Αθήνα: Μ. Αντύπα 11, Ν. Ηράκλειο & Λ. Κηφισίας 373, Ν. Ερυθραία | Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 53 | Πάτρα: Ρ.Φεραίου 115)
- Aπευθυνθείτε σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ


Protergia | Έτσι δείχνουμε το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης