Κορωνοϊός - Γαλλία: Η επιδημία στη χώρα δεν έχει ακόμη κορυφωθεί, δήλωσε ο υπουργός Υγείας
«Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε φάση επιδείνωσης της επιδημίας», σημείωσε ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέ Βεράν
Η επιδημία του νέου κορωνοϊού στηΓαλλία δεν έχει ακόμη κορυφωθεί, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέ Βεράν.
«Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε φάση επιδείνωσης της επιδημίας», σημείωσε ο Βεράν σε δηλώσεις που έκανε στο δίκτυο BFM TV.
Ο Γάλλος υπουργός Υγείας υπογράμμισε επίσης ότι η καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19 θα διαρκέσει όσο είναι απαραίτητο.
Τα χθεσινά στοιχεία για την επιδημία Covid-19 στη Γαλλία έδειξαν ότι o ρυθμός αύξησης των θανάτων --σε σχεδόν 9.000-- επιταχύνθηκε εκ νέου έπειτα από μερικές μέρες επιβράδυνσης.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.