Κορωνοϊός - Γαλλία: Η επιδημία στη χώρα δεν έχει ακόμη κορυφωθεί, δήλωσε ο υπουργός Υγείας
«Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε φάση επιδείνωσης της επιδημίας», σημείωσε ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέ Βεράν
Η επιδημία του νέου κορωνοϊού στηΓαλλία δεν έχει ακόμη κορυφωθεί, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας Ολιβιέ Βεράν.
«Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε φάση επιδείνωσης της επιδημίας», σημείωσε ο Βεράν σε δηλώσεις που έκανε στο δίκτυο BFM TV.
Ο Γάλλος υπουργός Υγείας υπογράμμισε επίσης ότι η καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19 θα διαρκέσει όσο είναι απαραίτητο.
Τα χθεσινά στοιχεία για την επιδημία Covid-19 στη Γαλλία έδειξαν ότι o ρυθμός αύξησης των θανάτων --σε σχεδόν 9.000-- επιταχύνθηκε εκ νέου έπειτα από μερικές μέρες επιβράδυνσης.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.