Κορωνοϊός: Σε έξι γλώσσες η ενημέρωση της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας με οδηγίες προστασίας

aravikaa-ekso

Aπό σήμερα αυτό το υλικό βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, αλβανικά, αραβικά και περσικά

Στην έκδοση οδηγιών σε έξι γλώσσες για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Με σύνθημα «Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε / Ασπίδα μας, η γνώση» η ΓΓΠΠ, σε απόλυτη συνάρτηση με τη βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και με σκοπό την παροχή έγκυρης ενημέρωσης στους πολίτες, προχώρησε στην έκδοση οκτώ οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, από σήμερα αυτό το υλικό βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, αλβανικά, αραβικά και περσικά, ώστε όλοι όσοι διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στην Ελλάδα να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η ΓΓΠΠ βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με το γραφείο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην Αθήνα, στον οποίο απέστειλε τις οδηγίες, καθώς και με το υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να ενημερωθούν οι ξένες πρεσβείες που εδρεύουν στη χώρα μας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

MHΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΛΩΣΕΣ ?

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ,ΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΑ ,ΕΘΙΟΠΙΚΑ ,ΣΟΜΑΛΙΚΑ ,ΕΓΥΠΤΙΑΚΑ,KOYΡΔΙΚΑ , ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ! ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης