Άμστερνταμ: Κατασκευάζεται ερωτικό συγκρότημα για να αλλάξει η κόκκινη συνοικία

000_1P46EA

Η δήμαρχος του Άμστερνταμ δεσμεύτηκε να καθαρίσει τη δύσκολη κόκκινη συνοικία όπου σύμφωνα με τον δήμο, ορδές τουριστών, συχνά μεθυσμένων, στερούνται σεβασμού απέναντι στις εκδιδόμενες γυναίκες και απέναντι στους κατοίκους

Οι αρχές του Άμστερνταμ εξετάζουν την κατασκευή «ερωτικού συγκροτήματος» που θα περιλαμβάνει λέσχες, θέατρα και άλλες παροχές υπηρεσιών αφιερωμένες στο σεξ ή ακόμη ένα ξενοδοχείο για εκδιδόμενες γυναίκες ώστε να μετατρέψει την περιβόητη «κόκκινη συνοικία» της ολλανδικής πρωτεύουσας και τις βιτρίνες της που φωτίζονται με λάμπες νέον.

«Ένα ξενοδοχείο (για την πορνεία) με κλειστά παράθυρα ή ένα ερωτικό κέντρο είναι οι πιο προφανείς επιλογές», σύμφωνα με το δημοτικό συμβούλιο του Άμστερνταμ, το οποίο παρουσίασε σήμερα τα σχέδιά του.

«Οι επιλογές αυτές έχουν τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα και τα λιγότερα μειονεκτήματα», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η δήμαρχος του Άμστερνταμ Φέμκε Χάλσεμα δεσμεύτηκε να καθαρίσει τη δύσκολη «κόκκινη συνοικία» όπου σύμφωνα με τον δήμο, ορδές τουριστών, συχνά μεθυσμένων «στερούνται σεβασμού απέναντι στις εκδιδόμενες γυναίκες και απέναντι στους κατοίκους».

Η Χάλσεμα δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχη από την αύξηση της «παράνομης και μη επιτρεπόμενης πορνείας» περιμετρικά της συνοικίας.

Τους τελευταίους μήνες η πόλη οργάνωσε διαβουλεύσεις με τις εργαζόμενες στο σεξ, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων και άλλους παράγοντες που εμπλέκονται στην πορνεία για να ζητήσει τη γνώμη τους.

«Η εργασία στο σεξ είναι μια κανονική εργασία»

«Διάφορα σενάρια εξετάστηκαν. Περιλαμβάνουν τον εντοπισμό των χώρων άσκησης εργασίας στο σεξ μέσα στην πόλη μας», ανέφερε το δημοτικό συμβούλιο.

Για παράδειγμα, «αν μια θέση είναι πολύ απομακρυσμένη, ο κίνδυνος για την ασφάλεια είναι μεγαλύτερος καθώς καθίσταται δυσκολότερο να ελέγχεται. Το μέρος πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμο στα δημόσια μέσα μεταφοράς».

«Η εργασία στο σεξ είναι μια κανονική εργασία και ο στόχος δεν είναι να εκδιώξουμε την πορνεία από την πόλη», υπογράμμισε ο δήμος.

Οι δύο επιλογές που εξετάστηκαν είναι ένα ξενοδοχείο για την πορνεία ή ένα «ερωτικό κέντρο» που θα είναι ένα σούπερ ξενοδοχείο του σεξ το οποίο θα διαθέτει επίσης υπηρεσίες όπως ένα κέντρο αισθητικής, κομμωτήριο, σολάριουμ.

Το δημοτικό συμβούλιο ελπίζει να οριστικοποιήσει το σχέδιο κατασκευής του οικιστικού έργου πριν από το καλοκαίρι.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

μεταρρυθμίσεις

Τι κρίμα να μη γίνει αυτό και στην Ελλάδα με τόσες Ελληνίδες που έχουν όλα τα φόντα και το ταλέντο να διαπρέψουν στη συγκεκριμένη αγορά αντί να κοροϊδεύουν την κοινωνία ότι συνάπτουν αληθινές σχέσεις...

Φακλάνα

Τι κρίμα που δεν έχουμε τη γεωγραφική θέση ή το πολίτευμα της Κάτω Χώρας ! Εν ολίγοις , ζήτω οι πολύτεκνοι !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης