Βρετανία: Σε δύσκολη θέση ο πρίγκιπας Άντριου - Φιλανθρωπικές οργανώσεις απειλούν να κόψουν κάθε σχέση

Βρετανία: Σε δύσκολη θέση ο πρίγκιπας Άντριου - Φιλανθρωπικές οργανώσεις απειλούν να κόψουν κάθε σχέση

Ανάστατο το Παλάτι μετά τις νέες αποκαλύψεις για την άστατη ζωή του πρίγκιπα Άντριου - Φιλανθρωπικές οργανώσεις και εταιρείες που συνεργάζονταν μαζί του απειλούν να κόψουν κάθε σχέση με τον «πρίγκιπα – Πινόκιο»

000_1LY6SV
Άνω κάτω είναι τα Aνάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εκθέτοντας τον Πρίγκιπα Άντριου με τον ίδιο να επιμένει ότι είναι τύπος και υπογραμμός και τον βρετανικό Τύπο να τον διαψεύδει.

Την ώρα που δικηγόροι των θυμάτων του Αμερικανού εκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν καλούν τον Βρετανό πρίγκιπα να καταθέσει ενόρκως στην έρευνα για τον παιδόφιλο πρώην φίλο του, φιλανθρωπικές οργανώσεις και εταιρείες που συνεργάζονταν μαζί του απειλούν να κόψουν κάθε σχέση μαζί του.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται στη δίνη ροζ σκανδάλου την ώρα που βρετανικά δημοσιεύματα τον καθιστούν ψεύτη στα μάτια του βρετανικού λαού εκθέτοντας παράλληλα το βρετανικό στέμμα.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο BBC:

Prince Andrew & the Epstein Scandal: The Newsnight Interview - BBC News


Βρετανικά δημοσιεύματα παραθέτουν παλαιές του φωτογραφίες να χορεύει με διάφορες καλλονές και να τις αγκαλιάζει σε άγρια πάρτι στη Γαλλική Ριβιέρα τα καλοκαίρια του 2007 και 2008.

Κλείσιμο
Ο ίδιος υποστήριξε σε συνέντευξή του στο BBC ότι ουδέποτε έβγαινε έξω τα βράδια, αλλά έμενε στο σπίτι για να φροντίζει για τα παιδιά του.
Xθες, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο να τον δείχνουν να χορεύει με καλλίπυγες νεαρές κυρίες σε κοσμικά πάρτι.

Στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επικρατεί αναμπουμπούλα μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC και προβλήθηκε την Κυριακή. Πολλές βρετανικές εφημερίδες, όπως οι Times του Λονδίνου, υποστήριξαν ότι η συνέντευξή του ήταν καταστροφική.

Ο δούκας του Γιορκ δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις για την εμπλοκή του στο «σκάνδαλο Έπσταϊν», που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, καθώς ο Αμερικανός χρηματιστής, ο οποίος είχε φιλικές σχέσεις με πολιτικούς, επιχειρηματίες και μέλη της βασιλικής οικογένειας, αντιμετώπιζε κατηγορίες για δημιουργία δικτύου σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών. Ο Έπσταϊν αυτοκτόνησε στο κελί του τον Αύγουστο ενώ περίμενε να δικαστεί.

Σε μια προσπάθεια να αποσαφηνίσει τη σχέση που είχε με τον παιδόφιλο Έπσταϊν, ο πρίγκιπας Αντριου άνοιξε τα χαρτιά του στο βρετανικό δίκτυο, ωστόσο, η συνέντευξή του αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε δώσει την έγκρισή της για τη συνέντευξη του γιου της στο BBC, έγραψε η εφημερίδα «Daily Telegraph», ενώ ο επικοινωνιολόγος του Βρετανού πρίγκιπα Τζέισον Στάιν παραιτήθηκε αφού, όπως δήλωσε, εξαρχής ήταν αντίθετος για τη συνέντευξη.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, η μονάρχης πιστεύει 100% όσα ισχυρίστηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC ο δευτερότοκος γιος της. Ανώτατος αξιωματούχος του παλατιού δήλωσε στην εφημερίδα Evening Standard: «Η Αυτού Μεγαλειότης έχει την στήριξη της βασίλισσας και της οικογένειάς του, τον πιστεύουν απόλυτα και θεωρούν πως αυτός έχει επιδείξει δύναμη γιατί είπε την αλήθεια και παραδέχθηκε τα σφάλματα που έχει διαπράξει».

Η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον, επίσης, ήταν από τα πρώτα άτομα που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον πρίγκιπα Άντριου.

«Ο Άντριου είναι ένας γνήσιος τζέντλεμαν», σχολίασε στο Twitter η Δούκισσα του Γιορκ μετά την προδημοσίευση αποσπάσματος της συνέντευξης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης