Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να προτείνει τον ειδικό απεσταλμένο για τη Βόρεια Κορέα Στίβεν Μπίγκαν για τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον Λευκό Οίκο.
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι ο Μπίγκαν θα διατηρήσει τις αρμοδιότητες που έχει σήμερα όσον αφορά τη Βόρεια Κορέα.
Ο Μπίγκαν θα αντικαταστήσει στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον Τζον Σάλιβαν, ο οποίος διορίστηκε νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.