Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δίχρονη έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Δίχρονη έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της

Η σφαίρα εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να βρει το μόλις δύο χρονών κοριτσάκι στο κεφάλι και το παιδί να πεθάνει ακαριαία

Nicolette_Rivera
Μια τραγωδία που δεν την χωράει ανθρώπινος νους συνέβη στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών και ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του στο σαλόνι τους σπιτιού τους έπεσε νεκρό από αδέσποτη σφαίρα.

Πιο συγκεκριμένα η άτυχη  Nicolette Rivera άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της μητέρας της, όταν ένας άγνωστος δράστης πυροβόλησε προς το σπίτι της οικογένειας Η σφαίρα εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να βρει το μόλις δύο χρονών κοριτσάκι στο κεφάλι. Το παιδί σκοτώθηκε ακαριαία.

Nicolette_Rivera1


Το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία ενώ η μητέρα του άτυχου παιδιού τραυματίστηκε στον ώμο. Μαζί την ώρα του μοιραίου περιστατικού ήταν και ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Nicolette_2


Η Αστυνομία της Philadelphia, όπως αναφέρει το NBC Philadelphia, διερευνά το ενδεχόμενο η επίθεση κατά της οικογένειας μα σχετίζεται με μία ακόμη που συνέβη σε κοντινό σημείο, λίγα λεπτά νωρίτερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης