Η Πάμελα Άντερσον ζητά από το Χόλιγουντ να στηρίξει τον Τζούλιαν Ασάνζ

Η Πάμελα Άντερσον ζητά από το Χόλιγουντ να στηρίξει τον Τζούλιαν Ασάνζ

«Ιερό» αγώνα για την απελευθέρωση του ιδιοκτήτη του Wikileaks έχει ξεκινήσει το άλλοτε σύμβολο του σεξ - «Η δημόσια υποστήριξη μπορεί να τον ελευθερώσει και οι άνθρωποι του Χόλιγουντ έχουν δυνατή φωνή», δήλωσε

pamela01
Όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, προκάλεσε τεράστια εντύπωση. Ακολούθησαν πολλές επισκέψεις, επίσημα δείπνα και εντυπωσιακές εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι φήμες έφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν την εντυπωσιακή γυναίκα και άλλοτε σύμβολο του σεξ, ως ζευγάρι με τον Mr Wikileaks, τον Αυστραλό που έβγαλε στη δημοσιότητα τα... άπλυτα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Η Πάμελα Άντερσον, η γυναίκα που μεσουράνησε ως σύμβολο του σεξ για πολλά χρόνια, αποδεικνύεται ότι είναι το μεγαλύτερο στήριγμα του Τζούλιαν Ασάνζ. Το «Κορίτσι του Baywatch» πραγματοποίησε μία σειρά επαφών, ζητώντας από διάσημους σταρ, σκηνοθέτες και παραγωγούς του Χόλιγουντ, να στηρίξουν τον Τζούλιαν Ασάνζ, στον αγώνα επιβίωσης που δίνει, απέναντι στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων και σε μία πανίσχυρη κυβέρνηση και μηχανή, όπως είναι οι ΗΠΑ και οι μυστικές της υπηρεσίες.

Η Πάμελα Άντερσον βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, όχι για να προβληθεί, αλλά για να προβάλλει τις θέσεις και το δίκιο του Τζούλιαν Ασάνζ. Το άλλοτε σύμβολο του σεξ, που παραμένει μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, και όχι μόνο για την ηλικία της, ζήτησε την απελευθέρωση του Αυστραλού ιδιοκτήτη του Wikileaks και κάλεσε το Χόλιγουντ να αντιδράσει απέναντι σε αυτό το κυνήγι.

«Τώρα είναι πραγματικά σημαντικό, το Χόλιγουντ να στηρίξει τον Τζούλιαν Ασάνζ. Δεν με πειράζει να έρχομαι σε πάρτι και να μιλώ με φίλους για το πώς αισθάνονται για όλη αυτήν την κατάσταση», δήλωσε σε συνέντευξή της η Πάμελα Άντερσον, η οποία ζει μόνιμα στη Γαλλία και έχει ξεκινήσει αγώνα για την αθώωση του ιδιοκτήτη του Wikileaks.

«Ο Τζούλιαν χρειάζεται δημόσια υποστήριξη και οι άνθρωποι του Χόλιγουντ έχουν δυνατή φωνή. Άπαντες έχουν υποστεί λίγη πλύση εγκεφάλου για τις κατηγορίες εναντίον του Ασάνζ. Η δημόσια υποστήριξη των ανθρώπων του Χόλιγουντ και του κόσμου, είναι ικανές να ελευθερώσουν τον Τζούλιαν», πρόσθεσε.

Πριν λίγες ημέρες, δε, έστειλε μήνυμα στον γνωστό ράπερ και σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κανιέ Γουέστ, προκειμένου να συνταχθεί και εκείνος στον αγώνα της για τον Ασάνζ, γνωρίζοντας ότι τόσο ο Κανιέ, όσο και η Κιμ, έχουν επαφές ακόμη και με την αμερικανική ηγεσία, ακόμη και με τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στις Κάννες με τον αέρα του sex symbol, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν: 

000_ON6YW
043_dpa-pa_0720_120659493
043_dpa-pa_1109_120682523
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης