Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε στη φυλακή τον Ασάνζ και δηλώνει: «Τον αγαπώ... »

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε στη φυλακή τον Ασάνζ και δηλώνει: «Τον αγαπώ... »

Ο πρώτος άνθρωπος που επισκέφθηκε τον «mr Wikileaks» στη φυλακή ήταν η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch» - Τυλίχθηκε με μία κουβέρτα που είχε συνθήματα υπέρ της ελευθερίας του λόγου 

pamela-assange-1
Kαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της με μία γκρίζα κουβέρτα, η πρώην πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Baywatch», Πάμελα Άντερσον, επισκέφθηκε τον «mr Wikileaks» στη φυλακή.
Η ξανθιά ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους έχοντας τυλιχθεί με μία κουβέρτα γεμάτη με συνθήματα υπέρ της ελευθερίας του λόγου.

Είναι η πρώτη επίσκεψη που δέχεται ο Τζούλιαν Ασάνζ στη φυλακή, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian».
Η ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα πέρασε το κατώφλι των φυλακών Belmsarsh στο νοτιοανατολικό Λονδίνο συνοδευόμενη από τον αρχισυντάκτη του «ενοχλητικού» ιστότοπου «WikiLeaks», Κριστίν Χράφνσον. Για τον ιδρυτή του «WikiLeaks», που εκτίει ποινή κάθειρξης στη φυλακή του Λονδίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη για κοινωνικούς λόγους που δέχθηκε μετά τη σύλληψή του, σχεδόν πριν έναν μήνα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την επίσκεψη, η Πάμελα δήλωσε ότι της ήταν "πολύ δύσκολο" που έβλεπε τον Ασάνζ στη φυλακή.

«Δεν του αξίζει να βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Είναι ένας αθώος άνθρωπος», είπε.
Κλείσιμο
Η Πάμελα υποστήριξε επίσης ότι ο Ασάνζ δεν έχει πρόσβαση σε πληροφορίες, είναι «πραγματικά αποκομμένος από όλους» και δεν μπορεί να μιλήσει ακόμη και με τα παιδιά του.

«Είναι ένας καλός άνθρωπος, είναι ένας απίστευτος άνθρωπος, τον αγαπώ, δεν μπορώ να φανταστώ αυτά που έχει περάσει»...«Θα είναι ένας μακρύς αγώνας και αξίζει την υποστήριξή μας. Χρειάζεται την υποστήριξή μας, οπότε ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι - ίσως να του γράψει, να τον ενθαρρύνει»...
«Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, επειδή είναι άδικο, έχει θυσιάσει τόσα πολλά για να αποκαλύψει την αλήθεια και αξίζουμε την αλήθεια», επισημαίνει.

Δείτε το βίντεο από τη σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, στις 11 Απριλίου:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης