Ο πρίγκιπας Κάρολος «γαλαζοαίματος» ξενοδόχος στη Σκωτία
Τα έσοδα από το συγκρότημα των 10 δωματίων θα χρησιμεύσουν για τη συντήρηση του κτήματος στο Κάστρο του Μέι
Μπορούν οι «γαλαζοαίματοι» να είναι και επιχειρηματίες; Στην εποχή μας όχι μόνο μπορούν, αλλά το επιβάλλουν οι - οικονομικές κυρίως - συνθήκες. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα εγκαινιάσει σε λίγες ημέρες το πρώτο του Bed and Breakfast, γνωστού και ως Granary Lodge.
Το μικρό ξενοδοχείο των δέκα δωματίων, το οποίο βρίσκεται στο κτήμα του Κάστρου του Μέι, στο Κέιθνες της Σκωτίας, θα προσφέρει στους επισκέπτες θέα στη Βόρεια Θάλασσα και θα χρησιμεύσει ως έσοδο για τη συντήρηση του κτήματος.
Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με βικτοριανό στιλ και διαθέτουν έπιπλα από ξύλο και βελούδινα φλοράλ υφάσματα, ενώ οι τοίχοι είναι σε χρώματα παστέλ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς