Μαγευτικοί οι παγωμένοι καταρράκτες του Νιαγάρα

Μαγευτικοί οι παγωμένοι καταρράκτες του Νιαγάρα

Το τσουχτερό κρύο στις μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρει απολαυστικές εικόνες στους επισκέπτες -  Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έρχεται και στην Ευρώπη  - Κλειστός για σήμερα ο Πύργος του Άιφελ εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης    

niagara_frozen
Μαγευτικό το θέαμα βλέποντας τους καταρράκτες του Νιαγάρα και τα παγωμένα τους νερά να θυμίζουν σταλαγμίτες και σταλακτίτες.

Το τσουχτερό κρύο που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους επισκέπτες του Νιαγάρα.

Με τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας, οι επισκέπτες άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και το CNN να τις ανεβάζει στην ιστοσελίδα του. Η χρήστης στο Instagram Inge Γκρουτ έγραψε ότι είδε τον ήλιο να ανατέλλει μόνο για 15 λεπτά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The sun came out for only 15 minutes. Just to make this experience even more memorable I guess. I froze my butt off with -25 Celcius 🥶 #winter #waterfalls #cold #unforgettable #canada🍁 #businesstrip #bookingcom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inge Groot (@ingegroot) στις


Το τσουχτερό κρύο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, όπως επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι. Σε πολλές πολλές περιοχές των μεσοδυτικών πολιτειών, ο υδράργυρος ολίσθησε στους μείον 20 βαθμούς Κελσίου.

Κλείσιμο
«Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπως αναφέρει στο CNN ο μετεωρολόγος Μάικλ Γκάι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fully embraced the snow day w/ my bf Michael Cera. Sorry, he doesn’t have insta, so you’ll have to believe me

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Grafham (@nostalgikid) στις


Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη το επόμενο 24ωρο

Εκτός από τις παγωμένες μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, η Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με σφοδρό κύμα κακοκαιρίας μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Όπως προειδοποιούν μετεωρολόγοι, σε χώρες της δυτικής γηραιάς ηπείρου, το χιόνι αναμένεται να φθάσει τα 15 μέτρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Τhe Sun», «το κρύο μέτωπο, το οποίο κινείται νοτιοανατολικά σε όλη την ήπειρο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε σφοδρή χιονόπτωση σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Σοβαρά προβλήματα από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας έχουν προκληθεί και σε πολλές περιοχές της Γαλλίας.

Ο Πύργος του Άιφελ έκλεισε σήμερα για τους επισκέπτες εξαιτίας του πυκνού χιονιού που έκανε κάτασπρο το Παρίσι.

«Εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, θα παραμείνω κλειστός σήμερα εκτός από το εστιατόριο στον Πύργο του Άιφελ που βρίσκεται στον πρώτο όροφο», αναφέρει στο Τwitter η διεύθυνση του Πύργου του Άιφελ.

Το κύμα σφοδρού ψύχους πλήττει τη βορειοανατολική Γαλλία όπου συνολικά 24 διαμερίσματα έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης