Η Στόρμι Ντάνιελς ζητά 2 εκατ. δολάρια από αστυνομικούς που τη συνέλαβαν σε strip show

Η Στόρμι Ντάνιελς ζητά 2 εκατ. δολάρια από αστυνομικούς που τη συνέλαβαν σε strip show

Η πορνοστάρ υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί ήταν υποστηρικτές του Τραμπ που ήθελαν να πλήξουν το κύρος της

Stormie
Ιούλιος του 2018 και η διάσημη πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς καταλήγει σε αστυνομικό τμήμα, όταν κατά τη διάρκεια ενός σόου της σε στριπ κλαμπ στο Κολόμπο του Οχάιο «επέτρεψε» να την αγγίξει ένας πελάτης, που όπως αποδείχθηκε ήταν αστυνομικός με πολιτικά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας γυμνός ή ημίγυμνος εργαζόμενος σε ανάλογα θεάματα δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζει κανείς, ούτε καν μέλη της οικογένειάς του.

Στη συνέχεια οι κατηγορίες εις βάρος της αποσύρθηκαν, με το ΑΤ του Κολόμπους να δηλώνει επίσημα ότι «σε καμία περίπτωση δεν είχε στοχοποιηθεί συγκεκριμένα η Ντάνιελς» και ότι η αποστολή των μυστικών αστυνομικών «έτυχε» να είναι την ίδια μέρα με το σόου  της. 

Κάπως έτσι, σύμφωνα με τον «Guardian» η Στόρμι Ντάνιελς (το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ) μηνύει αστυνομικούς του Οχάιο, σε ένα τμήμα που έχει 1.800 άτομα ένστολο δυναμικό, ζητώντας 2 εκατομμύρια δολάρια. Στη μήνυσή της η Ντάνιελς υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί συνωμότησαν προκειμένου να κάνουν αντίποινα στην ίδια επειδή είχε δηλώσει ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ πριν αυτός να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι είχε εκφράσει την πεποίθησή του ότι η σύλληψη της πελάτισσά του ήταν «στημένη» και «πολιτικά υποκινούμενη».

Η Στόρμι Ντάνιελς αποτέλεσε μεγάλο πονοκέφαλο για το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις της για την παράνομη σχέση τους, αφού εκείνος είχε παντρευτεί την Μελάνια Τραμπ, αλλά και για τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι της προσφέρθηκαν για να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης