Τα Βρετανικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν 7χρονο ότι παρέδωσαν το γράμμα στον μπαμπά του στον παράδεισο

Τα Βρετανικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν 7χρονο ότι παρέδωσαν το γράμμα στον μπαμπά του στον παράδεισο

Μια ιδιαίτερα συγκινητική χειρονομία από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία προς τον 7χρονο Τζέισε Κάιντμαν, που είχε στείλει γράμμα στον μπαμπά του στον παράδεισο - «Ήταν δύσκολη πρόκληση να αποφύγουμε αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα» αλλά η παράδοση επετεύχθη

13221296
Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τον 7χρονο Τζέισε Χάιντμαν από το Γουέστ Λόθιαν της Σκωτίας, που είχε στείλει ένα γράμμα στον μπαμπά του στον παράδεισο, θέλοντας να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

Ο 7χρονος έστειλε το γράμμα, αφήνοντας όμως και ένα σημείωμα για τον ταχυδρόμο που θα το παρέδιδε.

«Κύριε ταχυδρόμε, μπορείτε να πάτε αυτό στον παράδεισο για τα γενέθλια του μπαμπά μου; Σας ευχαριστώ», έγραψε με τα παιδικά του γράμματα σε ένα χαρτί.

royalmail_boy


Η συγκινητική απάντηση των Βρετανικών Ταχυδρομείων

Τα Βρετανικά ταχυδρομεία θέλησαν να καθησυχάσουν τον μικρό ότι το γράμμα έφτασε στον παραλήπτη του, παρά τις δυσκολίες.

Κλείσιμο
«Καθώς κάναμε την παράδοση, ενημερωθήκαμε για κάποιες ανησυχίες σου. Θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου για το πώς καταφέραμε να παραδώσουμε το γράμμα σου στον μπαμπά σου, στον παράδεισο. Ήταν μια δύσκολη πρόκληση να αποφύγουμε αστέρια και γαλαξιακά αντικείμενα. Ωστόσο, αυτό το σημαντικό γράμμα παραδόθηκε», του έγραψε ο Σον Μίλινγκαν, βοηθός υπεύθυνος στο τμήμα παραδόσεων.

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό το γράμμα για σένα. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να διασφαλίσω ότι η παράδοση των γραμμάτων στον παράδεισο θα γίνεται με ασφάλεια», πρόσθεσε.


royalmail_reply


«Συγκινήθηκε που ο μπαμπάς πήρε την κάρτα του» έγραψε η μητέρα του

Το περιστατικό αποκάλυψε χθες με ιδιαίτερη συγκίνηση η μητέρα του 7χρονου, που δημοσίευσε το σημείωμα του γιου της αλλά και την απάντηση των Βρετανικών Ταχυδρομείων.

«Λίγες εβδομάδες πριν, ο 7χρονος γιος μου έστειλε αυτήν την κάρτα στον μπαμπά του στον παράδεισο και σήμερα πήρε μια υπέροχη απάντηση από τον ταχυδρόμο. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ συγκινήθηκε που ξέρει ότι ο μπαμπάς του πήρε την κάρτα... έγραψε η μητέρα στο λογαριασμό της στο Facebook.

«Δεν χρειαζόταν να κάνετε την προσπάθεια γι' αυτό, θα μπορούσατε να το αγνοήσετε, αλλά το γεγονός ότι κάνατε αυτήν την προσπάθεια για ένα μικρό αγόρι που δεν έχετε ποτέ σας συναντήσει είναι τόσο υπέροχο, που αποκαταστήσατε την πίστη μου στην ανθρωπότητα και σας ευχαριστώ. Ειλικρινά, σημαίνει τα πάντα γι' αυτόν», πρόσθεσε, ευχόμενη καλά Χριστούγεννα.

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτησή της κοινοποιήθηκε πάνω από 230.000 φορές μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης