«Κομμένες» οι σέλφι της Στόρμι Ντάνιελς με τους φαν της - Φοβάται για τη ζωή της

«Κομμένες» οι σέλφι της Στόρμι Ντάνιελς με τους φαν της - Φοβάται για τη ζωή της

Η χυμώδης Στόρμι δεν πρόκειται να φωτογραφίζεται με θαυμαστές που της ζητούν να υπογράψει το βιβλίο της

stormy-daniels
Η πρώην πορνοστάρ που έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντόναλντ Τραμπ, Στόρμι Ντάνιελς, φοβάται για τη ζωή της και μάλιστα απαγόρευσε τις selfies με θαυμαστές της που της ζητούν να υπογράψει το βιβλίο της.

Η χυμώδης Στόρμι έχει καταγράψει στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο «Full Disclosure», τα όσα έζησε για μία νύχτα στο... κρεβάτι με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ζώντας με το φόβο ότι θα της κάνουν κακό, η Στόρμπι αποφάσισε να απαγορεύσει σε οποιονδήποτε να βγάζει μαζί της selfie όταν υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της.

«Το βιβλίο της "Πλήρης Αποκάλυψη", παρουσιάστηκε χτες το βράδυ στο εκδοτικό οίκο «Barnes & Noble» και η απαγόρευση των selfies είναι σε πλήρη ισχύ», σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μάικλ Αβενάτι.

Κλείσιμο
Ο ίδιος υποστήριξε στον αμερικανικό ιστότοπο «ΤΜΖ» ότι η πελάτισσά του θα έχει πλέον ασφάλεια κι ότι η απαγόρευση των selfiew έχει τεθεί σε εφαρμογή λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά της.

Eκτός από την σεξουαλική σχέση που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Στόρμι γράφει επίσης στο βιβλίο της ότι ο Αμερικανός αθλητής Μπεν Ρόθλισμπεργκερ προσπάθησε να τη φιλήσει την ημέρα που έκανε σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης