Φωτογραφίες: Η στιγμή που καρχαρίες ορμάνε σε 19χρονο μοντέλο στις Μπαχάμες

isnta-shark-s4

Αν και υπήρχε πινακίδα που προειδοποιούσε για επιθέσεις, η Καταρίνα Ζαρούτσκι βούτηξε στα νερά

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες με τη στιγμή που καρχαρίες επιτίθενται σε 19χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια που έκανε μπάνιο σε παραλία στις Μπαχάμες.

Ευτυχώς για την Καταρίνα Ζαρούτσκι τραυματίστηκε μόνο στο χέρι αν και η στιγμή που ο καρχαρίας την τράβηξε κάτω από το νερό ήταν αρκετά τρομακτική για την ίδια.

«Έβαλε τον καρπό μου στο στόμα του και ένιωθα τα δόντια του να βυθίζονται στο χέρι μου» περιέγραψε το αίσθημα της επίθεσης η 19χρονη μιλώντας στο NBC News. «Βρέθηκα κάτω από το νερό για μερικά δευτερόλεπτα και γι' αυτό προσπάθησα να απελευθέρωσω το χέρι μου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα« πρόσθεσε η ίδια.

Στις φωτογραφίες που τράβηξε ο πατέρας του φίλου της καταγράφηκε η στιγμή που ο καρχαρίας περίπου 1,5 μέτρου τράβηξε τη Ζαρούτσκι κάτω από το νερό με την ίδια στη συνέχεια να κράτα το χέρι της έξω από τη θάλασσα προκειμένου το αίμα να μην ερεθίσει περισσότερο τους καρχαρίες που βρίσκονταν γύρω της.

Όπως είπε μετά την επίθεση, είχε ακούσει ότι είναι μοναδική εμπειρία το μπάνιο με καρχαρίες στη συγκεκριμένη παραλία.

Κάτοικοι της περιοχής, ωστόσο, υποστηρίζουν οτι υπήρχε πινακίδα που προειδοποιούσε για επιθέσεις από καρχαρίες καθώς το συγκεκριμένο είδος αν και γενικά είναι φιλικό εντούτοις μπορεί να επιτεθεί.


isnta-shark-s1
isnta-shark-s2
isnta-shark-s3

ΣΧΟΛΙΑ (6)

μεγάλο

βλήμα

(Άτυχη) γάτα μυρίζει μασχάλη... και λιποθυμά !

προτού προλάβει να λιποθυμήσει για την σωστή αιτία (συνάντηση με τον γάτο Coby με τα ομορφότερα μάτια στον κόσμο)...Τέλος επικεφαλίδας ... Ευτυχώς που δεν την παρενόχλησαν σεξουαλικώς την καλλίγραμμη δεσποινίδα...

MIXΑΛΗΣ

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.!!!!

A

Με τόσους καρχαρίες "παρκαρισμένους" δίπλα της ενώ κολυμπούσε, είναι προφανές ότι εκείνη διάλεξε να ρισκάρει. Οπότε ας είμαστε λίγο ακριβείς και ας μη μιλάμε για 19χρονο μοντέλο, αλλά για 19χρονη ηλίθια. Ο δε πατέρας του φίλου της, που τράβαγε φωτογραφίες, άλλος γατόπαρδος και αυτός...Λογικά αν αθροίσεις τα IQ τους δεν πρέπει να πιάνεις διψήφιο.

Για μια σελφι

Είναι ικανές να τις φάνε κ οι καρχαρίες. Φτηνά την γλίτωσε. Την επόμενη φορά να κάνει μπάνιο με κροκόδειλους

billy

Μακάρι να κολυμπούσε με κροκόδειλους για να φάνε και έτσι να συνεισφέρει κάτι και αυτή σε αυτόν τον κόσμο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hrgyw

Την είδηση μεταδίδει η  ιστοσελίδα BrexitCentral που επικαλείται αξιόπιστη πηγή - Η συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού επιστολών σημαίνει ότι μπορεί να κινηθεί η σχετική διαδικασία στη βουλή - Αποφασισμένη να μείνει πρωθυπουργός δηλώνει η Μέι και υπογραμμίζει «όχι, δεν είμαι ο σύγχρονος Τσάμπερλεν»

1
khashoggi-cat

Οι τουρκικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους δεύτερη ηχητική καταγραφή διάρκειας 15 λεπτών πριν τη δολοφονία που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για προμελετημένη πράξη, γράφει ο δημοσιογράφος

etna-taormina

Το πρώτο στον κόσμο αυτοματοποιημένο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για ηφαιστειακή έκρηξη, που δημιούργησαν Ιταλοί γεωεπιστήμονες, τέθηκε σε λειτουργία