Βίντεο: Όταν ο Τραμπ «ξενάγησε» τον Κιμ στο θωρακισμένο «κτήνος» του

Βίντεο: Όταν ο Τραμπ «ξενάγησε» τον Κιμ στο θωρακισμένο «κτήνος» του

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας χαμογέλασε όταν είδε το εσωτερικό της αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων λιμουζίνας του προέδρου των ΗΠΑ

beast-kim-new
Το καλό κλίμα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην ιστορική συνάντηση που είχαν στη Σιγκαπούρη επιβεβαίωσε η κίνηση του αμερικανού προέδρου να κάνει επίδειξη της θωρακισμένης λιμουζίνας του στον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας.

Ήταν λίγο μετά την ολοκλήρωση του γεύματος των δύο αντιπροσωπειών και πριν την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ οδήγησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη θωρακισμένη λιμουζίνα του γνωστή και με το παρατσούκλι «Το Κτήνος» (The Beast).

Ένας άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ άνοιξε την πόρτα στον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας ο οποίος είχε την ευκαιρία για λίγα δευτερόλεπτα να δει το εσωτερικό του πολυτελούς και θωρακισμένου οχήματος.

Όπως φαίνεται στα πλάνα ο Κιμ χαμογέλασε για την ευκαιρία που είχε να δει το εσωτερικό της αξίας 1,6 εκατ. δολαρίων λιμουζίνας που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και στρατιωτικού τύπου ή χημική επίθεση.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας έχει λατρεία στη δυτική πολυτέλεια με φίλους του από τα χρόνια της παραμονής του στην Ελβετία να θυμούνται ένα αγόρι που αγαπούσε πολύ τον Μάικλ Τζόρνταν.

Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με την Washington Post, ο Κιμ είναι κάτοχος μιας Mercedes Benz S600 που διαθέτει μέχρι και φορητή τουαλέτα.

Κλείσιμο
Trump shows Kim the inside of "The Beast" his presidential limo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης