Τραμπ: Ξεκίνησε το τείχος στο Μεξικό

Τραμπ: Ξεκίνησε το τείχος στο Μεξικό

Ο Τραμπ κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς για κακή νομοθεσία όσο αφορά στη μετανάστευση, με ένα τουίτ του, στο οποίο ανέφερε πως ξεκίνησε το διαβόητο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό

Donald-Trump-vs-Mexico-border-wall
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε στις κατηγορίες για σκληρή μεταναστευτική πολιτική, μετά την κράτηση παιδιών μεταναστών μέσα σε περιφραγμένα κέντρα κράτησης, η οποία έγινε γνωστή από φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τραμπ κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς για κακή νομοθεσία όσο αφορά στη μετανάστευση, με ένα τουίτ του, στο οποίο ανέφερε πως ξεκίνησε το διαβόητο τείχος στα σύνορα με το Μεξικό.
Νωρίτερα το Μάιο, ο Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα δώσει την έγκρισή του σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, το οποίο δεν θα αναφέρει έναν τοίχο στα μεξικανικά σύνορα, και επιτέθηκε στους ισχύοντες αμερικανικούς νόμους περί μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένης της λαχειοφόρου πράσινης κάρτας, και της αλυσιδωτής μετανάστευσης.

Ο Ντόναλντ Τραπμ ζήτησε επίσης από κυβερνήτες από τις μεθοριακές πολιτείες να αναπτύξουν μεταξύ 2.000 και 4.000 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού για την ενίσχυση των συνοριακών περιπολιών.

Τον Μάρτιο, το αμερικανικό Κογκρέσο πέρασε ένα νομοσχέδιο δαπανών το οποίο περιελάμβανε πιστώσεις ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του τείχους, αν και ήταν μικρότερο από τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια που ζήτησε η διοίκηση Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης