Φρίκη: Βίασαν και έκαψαν μία ακόμη έφηβη στην Ινδία

Φρίκη: Βίασαν και έκαψαν μία ακόμη έφηβη στην Ινδία

Η 17χρονη νοσηλεύεται με εγκαύματα στο 70% του σώματός της - Κινητοποίηση των πολιτών, που ζητούν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα από την κυβέρνηση

delhi1
Φρίκη και τρόμος έχει καταλάβει τις οικογένειες που μεγαλώνουν νεαρά κορίτσια στην Ινδία, καθώς αναφέρθηκε και δεύτερη έφηβη που βιάστηκε και κάηκε ζωντανή στην πυρά, μετά την πρόσφατη υπόθεση που συγκλόνισε τη μεγάλη χώρα της Ασίας.

Το 17χρονο κορίτσι βρέθηκε στην περιοχή Jharkhand, στα ανατολικά της μεγάλης χώρας. Η είδηση του εντοπισμού και της δεύτερης έφηβης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των πολιτών σε πολλές πόλεις της Ινδίας, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν από την κυβέρνηση ακόμη αυστηρότερα μέτρα εναντίον των εγκληματιών που βιάζουν και σκοτώνουν παιδιά.

Πριν τη 17χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με το 70% του σώματός της να έχει καλυφθεί από εγκαύματα, ένα 16χρονο κορίτσι είχε πέσει θύμα απαγωγής και ομαδικού βιασμού, πριν την κάψουν οι ίδιοι οι βιαστές και απαγωγείς της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η κοινή γνώμη στην Ινδία είχε συγκλονιστεί από την απαγωγή, τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης