Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό: Δεν μπορούσαμε να φάμε με τους γονείς μας μέχρι 14 ετών!

Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό: Δεν μπορούσαμε να φάμε με τους γονείς μας μέχρι 14 ετών!

Στα 61 της σήμερα, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό αποκαλύπτει σε νέο βιβλίο την απόμακρη σχέση που είχε ως παιδί, τόσο εκείνη αλλά και τα αδέλφια της, με τους γονείς τους, πρίγκιπα Ρενιέ και Γκρέις Κέλι

caroline_monaco
Για πρώτη φορά η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την παιδική της ζωή και την απόμακρη σχέση που είχαν η ίδια και τα δύο αδέλφια της με τους γονείς τους.

Στο βιβλίο «Albert II of Monaco, The Man and The Prince» των δημοσιογράφων Isabelle Rivère και Peter Mikelbank, που γράφτηκε για τα 60α γενέθλια του πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου, η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Ρενιέ και της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι, με χειμαρρώδη λόγο αναφέρει πως εκείνη και ο αδελφός της ήταν περισσότερο δεμένοι με τη νταντά τους Μωρήν, παρά με τους γονείς τους!

«Μέχρι να γίνουμε 14 ετών δεν μπορούσαμε να φάμε με τους γονείς μας. Για τον αδελφό μου και για εμένα η Μωρήν ήταν μια κεντρική μορφή στη ζωή μας. Όταν ήμασταν μικρά υπήρξαμε, μάλλον, πιο δεμένοι με τη νταντά μας παρά με τους γονείς μας», αποκαλύπτει η 61χρονη πριγκίπισσα του Μονακό. Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει, όταν η νταντά τους επρόκειτο να φύγει για διακοπές τα δύο αδέλφια την εκλιπαρούσαν να μην τα αφήσει ενώ η μητέρα τους συχνά αναγκαζόταν να ζητήσει από τη Μωρήν να διακόψει τις διακοπές της και να γυρίσει στο παλάτι επειδή τα δύο παιδιά τη ζητούσαν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός Γκρέις Κέλι παράτησε το 1956 τον κινηματογράφο και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό. Η πριγκίπισσα έχασε τη ζωή της τον Σεπτέμβριο του 1982, όταν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της έχασε τις αισθήσεις της εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου και έριξε το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Μαζί της ήταν και η μικρότερη κόρη της, πριγκίπισσα Στεφανί, η οποία υπέστη σοβαρό κάταγμα στην αυχενική μοίρα.

Κλείσιμο
Παρόλο που η πριγκίπισσα Καρολίνα είχε μια απόμακρη σχέση με τους γονείς της, η ίδια διατηρεί στενούς δεσμούς με τα τέσσερα παιδιά της. Η Καρολίνα απέκτησε τρία παιδιά από τον δεύτερο γάμο της με τον Στέφανο Κασιράγκι, τον Αντρέα 33 ετών, τη Σαρλότ 31 ετών και τον Πιέρ 30 ετών. Ο Κασιράγκι, γιος μιας οικογένειας βαθύπλουτων Ιταλών εργολάβων, σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ταχύπλοο σκάφος το 1990, σε ηλικία 30 ετών. Το 1999 η πριγκίπισσα Καρολίνα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστο του Ανόβερου και απέκτησε μαζί του μια κόρη, την Αλεξάνδρα. Σήμερα το ζευγάρι, αν και παραμένει παντρεμένο, ζει χωριστά αφού ο 64χρονος Ερνέστος έχει δημιουργήσει εξωσυζυγική σχέση με 27χρονη καλλονή από τη Ρουμανία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης