Κάμερον: Λιγότερο κακό το Brexit απ' όσο είχαμε προβλέψει
Ανατρεπτική δήλωση από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας
Λάθος μεν, πλην όμως όχι καταστροφή χαρακτήρισε το Brexit ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.
« Δεν θα σταματήσω να το λέω, είναι λάθος, δεν είναι καταστροφή. Η κατάσταση είναι λιγότερο κακή σε σύγκριση με όσο είχαμε προβλέψει. Ωστόσο παραμένει δύσκολο», ανέφερε ο Κάμερον, σε απάντησή του σε σχόλιο Ινδού μεγιστάνα ότι όλη η υφήλιος μιλά για το Brexit.
Πάντως, οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Κάμερον έρχονται σε αντίθεση με όσα πρέσβευε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για το δημοψήφισμα. Ο Κάμερον, που άλλωστε προκάλεσε το δημοψήφισμα για να κάμψει την ευρωσκεπτικιστική πτέρυγα του κόμματός του, όχι μόνο επαναλάμβανε ότι η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ θα ήταν επιζήμια και έθεσε σε εφαρμογή το «Σχέδιο Φόβος».
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.