Λας Βέγκας: Βίος και πολιτεία η οικογένεια του μακελάρη

Λας Βέγκας: Βίος και πολιτεία η οικογένεια του μακελάρη

Ύποπτος έμπορος ναρκωτικών ο αδερφός του Μπρους - Περιβόητος ληστής τραπεζών, στο Top 10 της λίστας των καταζητούμενων του FBI ο πατέρας «Μπιγκ Ντάντι» - «Ξέφυγε» ο άλλος αδερφός Έρικ

Λας Βέγκας: Βίος και πολιτεία η οικογένεια του μακελάρη
Βίος και πολιτεία φέρεται να ήταν η οικογένεια του μακελάρη του Λας Βέγκας, Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος «θέρισε» με αυτόματο όπλο εκατοντάδες ανθρώπους από τον 4ο όροφο του Mandalay Hotel, σκοτώνοντας 58 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 500. Ο αδερφός του μακελάρη, Μπρους Πάντοκ, ελέγχεται από τις αμερικανικές αρχές για εμπόριο σκληρών ναρκωτικών και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να προσαχθεί.

Ο ίδιος κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί για διάφορα σοβαρά εγκλήματα, όπως η διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή, εμπρησμό, ακόμη και για απάτη με πλαστά έγγραφα.

Εκτός του Μπρους Πάντοκ, ο οποίος έχει ναρύ φάκελο με σοβαρότατα αδικήματα και τον Στίβεν Πάντοκ, ο οποίος έχει γραφτεί ήδη στην ιστορία ως ο δράστης του μεγαλύτερου μακελειού στις ΗΠΑ, περιβόητος ληστής τραπεζών ήταν και ο πατέρας Πάντοκ, ο «Μπιγκ Ντάντι», όπως τον αποκαλούσαν χαρακτηριστικά. Είχε την «τιμή» μάλιστα, το όνομά του να περιλαμβάνεται στην Top 10 λίστα των καταζητούμενων του FBI.

Η τελευταία καταδίκη του αδερφού Μπρους Πάντοκ, ήταν για βανδαλισμό σε εταιρεία, στο Λος Άντζελες. Το δικαστήριο τον τιμώρησε με 150 ώρες παροχής δημόσιας εργασίας.
Κλείσιμο

Ο μόνος που φαίνεται πως... παρέκαμψε το εγκληματικό γονίδιο της οικογένειάς του, είναι ο άλλος αδερφός του μακελάρη, ονόματι Έρικ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στα αμερικανικά ΜΜΕ, λέγοντας πως «Ήταν ένας κλειστός τύπος. Γι' αυτό δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα γι' αυτόν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης