Συνάντηση Μακρόν - Μέρκελ την Πέμπτη στο Ταλίν

Συνάντηση Μακρόν - Μέρκελ την Πέμπτη στο Ταλίν

Ο Εμανουέλ Μακρόν θεωρεί καθοριστικής σημασίας τη στήριξη της Μέρκελ στο μεταρρυθμιστικό του σχέδιο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο θα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της Συνόδου

Συνάντηση Μακρόν - Μέρκελ την Πέμπτη στο Ταλίν
Συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, και η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στο Ταλίν της Εσθονίας, με τις ιδέες του Γάλλου Προέδρου για τις μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη να βρίσκονται ψηλά ατζέντα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν θεωρεί καθοριστικής σημασίας τη στήριξη της Μέρκελ για τα σχέδιά του για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς προετοιμάζεται για την αποχώρηση της Βρετανίας. 

Κλείσιμο
Ο Γάλλος πρόεδρος ανέλυσε τις προτάσεις του, μέσω των οποίων η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χαράξει μία νέα πορεία και θα γίνει περισσότερο ανταποδοτική προς τους λαούς, στηριζόμενη στην ανάπτυξη, στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λαών και στην ευημερία όλων των κοινωνικών στρωμάτων.

Η ενίσχυση της νομισματικής ένωσης, η ανάπτυξη της ευρωπαϊκής άμυνας, η ενίσχυση της μεταναστευτικής πολιτικής και η σύγκλιση των κρατών-μελών σε δημοσιονομικό και κοινωνικό επίπεδο, βρέθηκαν  στην προγραμματική ατζέντα του Εμανουέλ Μακρόν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης