Κόρμπιν για την φωτιά στο Λονδίνο: Η πλουσιότερη περιφέρεια της χώρας δεν είχε πόρους για τέτοια κρίση!
Αντίθετα, η κοινότητα και οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών έκαναν ένα "απίστευτο" έργο, επισήμανε
Ο αρχηγός των αντιπολιτευόμενων Εργατικών στη Βρετανία δήλωσε σήμερα ότι οι τοπικές αρχές στο Λονδίνο, όπου πριν από λίγες μέρες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 58 άνθρωποι έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο κατοικιών
, δεν διέθεταν τους απαραίτητους πόρους για να αντιμετωπίσουν μια έκτακτη κατάσταση τέτοιας έκτασης.
Ο Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε στην εκπομπή του ITV "Preston on Sunday" ότι η κοινότητα και οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών έκαναν ένα "απίστευτο" έργο στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και των όσων ακολούθησαν.
"Αυτή που ήταν λιγότερο αποτελεσματική ήταν η διοικητική περιφέρεια του Κένσινγκτον και Τσέλσι γιατί φάνηκε ότι δεν διέθεταν τους πόρους για να αντιμετωπίσουν μια κρίση αυτού του βεληνεκούς όμως είναι η πλουσιότερη της χώρας
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.