Ο εμίρης του Κουβέιτ προτρέπει το Κατάρ να εκτονώσει την ένταση
Τον κάλεσε να αποφύγει κάθε ενέργεια που θα οδηγούσε στην κλιμάκωση της χειρότερης διπλωματικής διένεξης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αραβικών κρατών του Κόλπου
O εμίρης του Κουβέιτ προέτρεψε σήμερα τον εμίρη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι να εκτονώσει την ένταση με τους συμμάχους και να αποφύγει κάθε ενέργεια που θα οδηγούσε στην κλιμάκωση της χειρότερης διπλωματικής διένεξης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αραβικών κρατών του Κόλπου.
Ο σεΐχης Σαμπάχ αλ Αχμάντ αλ Τζαμπέρ αλ Σαμπάχ «διατύπωσε την ευχή» ο μονάρχης του Κατάρ «να εργαστεί για την εκτόνωση της έντασης και να αποφύγει να λάβει οποιαδήποτε απόφαση που θα οδηγούσε ενδεχομένως στην κλιμάκωση» μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Κουβέιτ Kuna.
Ο Αλ Σαμπάχ κάλεσε την Ταμίμ να δώσει την ευκαιρία στους διαμεσολαβητές να επιλύσουν τις διαφορές, σύμφωνα με το Kuna, ενώ προστίθεται ότι οι δύο ηγέτες συνομίλησαν σε μια τηλεφωνική επικοινωνία.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.