Η Πενελόπ Φιγιόν «σπάει» τη σιωπή της: «Ήμουν και θα είμαι πάντα εδώ για τον άντρα μου»

Η Πενελόπ Φιγιόν «σπάει» τη σιωπή της: «Ήμουν και θα είμαι πάντα εδώ για τον άντρα μου»

"Μόνο ο ίδιος μπορεί να γίνει πρόεδρος (...). Είναι ο μόνος υποψήφιος που έχει την εμπειρία, το όραμα, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να οδηγήσει τη Γαλλία», επεσήμανε η Πενελόπ Φιγιόν

Η Πενελόπ Φιγιόν «σπάει» τη σιωπή της:  «Ήμουν και θα είμαι πάντα εδώ για τον άντρα μου»
Τα χαρτιά της άνοιξε η Πενελόπ Φιγιόν, σύζυγος του ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για το πολύκροτο σκάνδαλο PenelopeGate. 

Πάντως, από τις δηλώσεις που έκανε στην  εφημερίδα: Journal du Dimanche, ο Φιγιόν θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος για τη γυναίκα του. 

"Είμαι εδώ, ήμουν πάντα εδώ και θα είμαι πάντα εδώ. Είμαι μαζί με τον Φρανσουά εδώ και 36 χρόνια και θα είμαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής.  

Κλείσιμο
Η Ουαλή σύζυγος του Φιγιόν και μητέρα των πέντε παιδιών τους αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της βάζοντας τέλος στις φήμες που την ενοχοποιούν για το σκάνδαλο που απειλεί να ενταφιάσει πολιτκά τον ηγέτη της γαλλικής Δεξιάς. Η ίδια κατηγορείται για αργομισθία ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της. 

 Η Πενελόπ Φιγιόν επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει  "αρκετά διαφορετικές εργασίες" για λογαριασμό του συζύγου της. "Έχω αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου του. Ετοίμαζα τις σημειώσεις και τα αρχεία των τοπικών εκδηλώσεων στην εκλογική περιφέρεια του συζύγου μου. Εγώ ξαναδιάβαζα τις ομιλίες του" , υποστήριξε, μεταξύ άλλων,  η Πενέλοπε Φιγιόν και πρόσθεσε ότι έχει ήδη υποβάλει έγγραφα που πιστοποιούν τις δραστηριότητές της στους ανακριτές .Οσο για τον σύζυγό της, τόνισε τι πρέπει να συνεχίσει μέχρι το τέλος.

 "Μόνο ο ίδιος μπορεί να γίνει πρόεδρος (...). Είναι ο μόνος υποψήφιος που έχει την εμπειρία, το όραμα, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να οδηγήσει τη Γαλλία», επεσήμανε η Πενελόπ Φιγιόν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης