Ενάντια στο διάταγμα Τραμπ οι δισεκατομμυριούχοι Ρεπουμπλικανοί αδερφοί Κοχ

Ενάντια στο διάταγμα Τραμπ οι δισεκατομμυριούχοι Ρεπουμπλικανοί αδερφοί Κοχ

Η απαγόρευση εισόδου είναι λάθος προσέγγιση και πιθανότατα θα αποδειχθεί αντιπαραγωγική σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος του δικτύου τους

Ενάντια στο διάταγμα Τραμπ οι δισεκατομμυριούχοι Ρεπουμπλικανοί αδερφοί Κοχ
Οι δισεκατομμυριούχοι αδερφοί Τσαρλς και Ντέιβιντ Κοχ τάσσονται κατά του διατάγματος Τραμπ
για τους
πρόσφυγες, καθώς καταφέρθηκαν εναντίον του μέσω του δικτύου συντηρητικών που διατηρούν. 

Κλείσιμο
«Πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν να είναι οι Αμερικανοί ασφαλείς χωρίς να αποκλείονται άνθρωποι που επιθυμούν να έρθουν εδώ και να συνεχίσουν να συνεισφέρουν και να κερδίσουν μια καλύτερη ζωή για τις οικογένειές τους» ήταν τα λόγια του Μπράιαν Χουκς που συνδιευθύνει το δίκτυο των Κοχ. 

«Η απαγόρευση εισόδου είναι λάθος προσέγγιση και πιθανότατα θα αποδειχθεί αντιπαραγωγική» σημειώνει και υπογραμμίζει πως στόχος των Κοχ είναι μια ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία. 

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αποδοκιμασία του Ντόναλντ Τραμπ από τους δισεκατομμυριούχους αδερφούς που είναι βασικοί χρηματοδότες του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ.

Προεκλογικά πάντως, ο Τσαρλς Κοχ, 81 ετών σήμερα, είχε αποφύγει να στηρίξει ανοιχτά τον Τραμπ ενώ είχε αναφερθεί εναντίον της πρόθεσής του για απαγόρευση εισόδου στους μουσουλμάνους, καθώς όπως είχε δηλώσει μια τέτοια κίνηση θα ήταν «απομίμηση της ναζιστικής Γερμανίας». 

Λίγο μετά την εκλογή πάντως και πάλι διά μέσου του Χουκς, είχαν δηλώσει: «Βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες στην συνεργασία με την νέα διοίκηση και το νέο Κογκρέσο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης