Ντοπάρεται ή δεν ντοπάρεται η Χίλαρι πριν από τα ντιμπέιτ;

Ντοπάρεται ή δεν ντοπάρεται η Χίλαρι πριν από τα ντιμπέιτ;

Δημοσκόπηση της "Washington Post "δείχνει ότι η Χίλαρι προηγείται κατά τέσσερις μονάδες έναντι του Τραμπ (47% Χίλαρι, 43% Τραμπ ενώ δημοσκόπηση του CNN φέρει τη Χίλαρι να προηγείται με 47% έναντι  39% του Τραμπ

Ντοπάρεται ή δεν ντοπάρεται η Χίλαρι πριν από τα ντιμπέιτ;
Το μεγάλο αυτό ερώτημα έθεσε ο Αμερικανός Μίδας, Ντόναλντ Τραμπ, ζητώντας από την πολιτική του αντίπαλο, Χίλαρι Κλίντον, να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει πάρει φάρμακα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της τηλεμαχίας . 

Ανεξάρτητα, πάντως, από το αν η Χίλαρι ενισχύει το οργανισμό της με φαρμακευτικά σκευάσματα πριν από τα debate, οι δημοσκοπήσεις είναι με το μέρος της. 

Ενόψει του τρίτου και τελευταίου προεδρικού ντιμπέιτ (την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου), ο Ντέιβιντ Άξελροντ, στρατηγικός αναλυτής των Δημοκρατικών, έσπευσε να δηλώσει ότι, μετά την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ, η Χίλαρι θα έπρεπε να ξανασκεφθεί την συμμετοχή της στην τηλεμαχία. 

Την ίδια ώρα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφές προβάδισμα της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Δημοσκόπηση της "Washington Post "δείχνει ότι η Χίλαρι προηγείται κατά τέσσερις μονάδες έναντι του Τραμπ (47% Χίλαρι, 43% Τραμπ ενώ δημοσκόπηση του CNN φέρει τη Χίλαρι να προηγείται με 47% έναντι  39% του Τραμπ.  
Κλείσιμο

Κι ενώ έχουν ανάψει για τα καλά τα αίματα και στα δύο στρατόπεδα-τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς- ο υποψήφιος του Τραμπ για την αντιπροεδρία, Μάικ Πενς προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα.

"Φυσικά θα δεχθούμε το αποτέλεσμα των εκλογών", δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο "NBC", δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι ο Τραμπ καταγγέλλει πάνω απ΄όλα την «μονολιθική υποστήριξη» των μεγάλων μέσων ενημέρωσης προς την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα email που δημοσίευσε ο ιστότοπος "Wikileaks" , το επιτελείο της Χίλαρι προσπαθεί να "καλύψει" τα υπερευαίσθητα θέματα όπως,  τα φορολογικά και το θέμα της υγείας της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.   
   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης