«Είσαι ψυχοπαθής» λέει ηθοποιός στον πρόεδρο Ντουτέρτε

«Είσαι ψυχοπαθής» λέει ηθοποιός στον πρόεδρο Ντουτέρτε

Η Αγκότ Ισίντρο εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά του ηγέτη των Φιλιππίνων 

«Είσαι ψυχοπαθής» λέει ηθοποιός στον πρόεδρο Ντουτέρτε
Από τον περασμένο Ιούνιο όταν εξελέγη ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε στην προεδρία των Φιλιππίνων, προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του σχετικά με τη μάχη κατά των ναρκομανών και έχει εξαπολύσει σφοδρή κριτική κατά του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, όπως και κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τώρα, όμως, μία Φιλιππινέζα ηθοποιός τολμά να «τα βάλει» μαζί του και με ανάρτησή της στο Facebook υποστηρίζει ότι ο Ντουτέρτε είναι ψυχοπαθής!

Κλείσιμο
Η διάσημη ηθοποιός Αγκότ Ισίντρο σχολίασε αυστηρά τις δηλώσεις του προέδρου σύμφωνα με τις οποίες ο Ντουτέρτε θα προτιμούσε να πεθάνει από πείνα από το να δεχθεί τη βοήθεια των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της χώρας δήλωσε σε ομιλία του: «Αν εσείς (οι ΗΠΑ και η ΕΕ) πιστεύετε ότι είναι η στιγμή να αποσύρετε τη βοήθειά σας, κάντε το. Δεν θα σας παρακαλέσουμε. Θα επιβιώσουμε. Θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω απεργία πείνας και θα είμαι ο πρώτος που θα πεθάνει από την πείνα. Μην ανησυχείτε».

Μετά τις δηλώσεις του, η Ισίντρο έγραψε στο Facebook: «Πρώτα από όλα, κανείς δεν προσπαθεί να σε πολεμήσει. Για την ακρίβεια, εσύ είσαι εκείνος που ξεκινά τον πόλεμο. Δεύτερον, μιλάς σαν οι Φιλιππίνες να ήταν υπερδύναμη. Να με συγχωρείς, αλλά δεν θέλουμε να πεινάσουμε. Αν θέλεις εσύ, κάντο μόνος σου. Άσε εμάς έξω από αυτό. Τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να φάνε και εσύ θα μας κάνεις να πεινάσουμε ακόμα περισσότερο. Τρίτον, ξέρω είσαι ψυχίατρος. Αλλά να πας να κοιταχτείς. Είσαι διπολικός. Είσαι ένας ψυχοπαθής».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε 2.600 σχόλια, 2.300 likes και περισσότερες από 21.000 αναπαραγωγές, ενώ αναμένεται και η απάντηση του εκκεντρικού προέδρου. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης