Ομπάμα: Πράξη μίσους το μακελειό στο Ορλάντο

Ομπάμα: Πράξη μίσους το μακελειό στο Ορλάντο

«Η τρομοκρατία βρίσκεται ως πιθανότητα στο τραπέζι. Δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει σύνδεση με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του για την επίθεση στο Ορλάντο

Ομπάμα: Πράξη μίσους το μακελειό στο Ορλάντο
Η επίθεση εναντίον οποιουδήποτε Αμερικανού είναι επίθεση εναντίον όλων των Αμερικανών πολιτών δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα σε διάγγελμά του μετά την τραγωδία στο Ορλάντο κάνοντας λόγο για σπαρακτική ημέρα για ολόκληρες τις ΗΠΑ. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του σχετικά με το περιστατικό στο Ορλάντο ο Αμερικανός Πρόεδρος έκανε λόγο για μια πράξη τρομοκρατική που υποδηλώνει μίσος.

Το περιστατικό αποτελεί το χειρότερο μακελειό στην ιστορία των ΗΠΑ είπε ο Ομπάμα ο οποίος τόνισε ότι «η τρομοκρατία βρίσκεται ως πιθανότητα στο τραπέζι».

«Δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος ή με κάποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση. Το FBI όμως εξετάζει το γεγονός σαν να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση», τόνισε. 

Στην ομιλία του ο Ομπάμα είπε ότι για ακόμα μία φορά «τίθεται επί τάπητος το θέμα της οπλοκατοχής στη χώρα». 

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το FBI ηγείται των ερευνών για την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Pulse και τόνισε ότι προς το παρόν οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν διαλευκάνει τα ακριβή κίνητρα του δράστη.
Κλείσιμο

Δεν θα υποκύψουμε, θα σταθούμε ενωμένοι για να προστατεύσουμε τους Αμερικανούς εναντίον εκείνων που απειλούν τη χώρα μας, υπογράμμισε ο Ομπάμα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης