Φωτογραφία: Βαρύ πένθος στα γραφεία της Flydubai

Φωτογραφία: Βαρύ πένθος στα γραφεία της Flydubai

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας αφήνουν λουλούδια πάνω στα γραφεία τους για την μνήμη των συναδέλφων τους που χάθηκαν στην πτώση του αεροσκάφους στην Ρωσία

Φωτογραφία: Βαρύ πένθος στα γραφεία της Flydubai
Η είδηση της πτώσης Boeing 737 τα ξημερώματα στην Ρωσία, έπεσε σαν κεραυνός στα γραφεία της εταιρίας στο Ντουμπάι. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και πένθιμη σε όλο το προσωπικό, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είχε συμβεί αυτή η καταστροφή

Στην φωτογραφία διακρίνεται η αίθουσα των συσκέψεων και σε αυτό το τραπέζι τα στελέχη της εταιρίας συζητούν με τα μέλη του προσωπικού τα θέματα που τους απασχολούν. 

Κλείσιμο
Από σήμερα το πρωί έως τώρα οι εργαζόμενοι αντί για τις καθιερωμένες συσκέψεις αφήνουν λίγα λουλούδια πάνω στο τραπέζι στη μνήμη των συναδέλφων τους που τόσο άδικα έχασαν. 

Η πτήση Flydubai 981 που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι προς το Ροστόφ της Ρωσίας, συνετρίβη τα ξημερώματα (2.50 ώρα Ελλάδος) κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ στην νότια Ρωσία και οι 62 επιβαίνοντες είναι όλοι νεκροί (55 επιβάτες, 7 μέλη πλήρωμα). 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης