Μία Ισραηλινή τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη όταν της επιτέθηκε με μαχαίρι ένας Παλαιστίνιος στον εβραϊκό οικισμό Γκους Ετσιόν, προτού τον πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν οι ισραηλινές δυνάμεις, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο τύπου της ισραηλινής αστυνομίας.
Το θύμα, μια νεαρή γυναίκα ηλικίας 20 ετών, όπως γνωστοποίησε η υπηρεσία πρώτων βοηθειών Magen David Adom, διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό πως η νεαρή κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επίθεση ή απόπειρα επίθεσης εναντίον Ισραηλινών εντός της ημέρας.
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.