Βίντεο: Σάλος με εκπομπή του Discovery όπου ανακόντα τρώει ζωντανό έναν άνθρωπο

Βίντεο: Σάλος με εκπομπή του Discovery όπου ανακόντα τρώει ζωντανό έναν άνθρωπο

Το όνειρο του Πολ Ροζόλι ήταν να τον καταπιεί το τεράστιο ερπετό - Θα φοράει ειδική στολή - Αντιδρούν φιλοζωικές οργανώσεις

Βίντεο: Σάλος με εκπομπή του Discovery όπου ανακόντα τρώει ζωντανό έναν άνθρωπο
Σάλος έχει ξεσπάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την τελευταία εκπομπή του Discovery με τον γλαφυρό τίτλο Eaten Alive.

Στην πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Δεκεμβρίου το κανάλι υπόσχεται ότι θα γίνει αυτό που λέει ο τίτλος με πρωταγωνιστή τον φυσιοδίφη Πολ Ροζόλι και ένα... ανακόντα!

Κλείσιμο


Όνειρό του Ροζόλι ήταν ανέκαθεν να βρει έναν τρόπο να τον καταπιεί ζωντανό ένα ανακόντα και γι' αυτό σχεδίασε μια ειδική προστατευτική στολή την οποία δοκίμασε στην εν λόγω εκπομπή.

«Οδεύουμε σε ένα μοναδικό οικοσύστημα που κανείς δεν έχει εξερευνήσει μέχρι τώρα», ακούγεται να λέει ο εκφωνητής του βίντεο που παρουσιάζει το τολμηρό εγχείρημα του Ρόζολι, ενώ πλάνα από πυκνή βλάστηση και κοντινά πάνω σε ερπετά διαδέχονται το ένα το άλλο.

«Θα με βάλουν μέσα στο φίδι. Θα με κάνω όσο πιο ελκυστικό γίνεται, ώστε το φίδι να πει “Έχω μπροστά μου αυτό το μεγάλο πράγματα. Ίσως απολαύσω ένα ελεύθερο γεύμα”», λέει ο ίδιος ο 26χρονος.

Φιλοζωικές οργανώσεις έχουν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους με την εκπομπή διατυπώνοντας την ανησυχία τους για την κατάσταση του ζώου μετά τη «δοκιμασία» στην οποία θα το υποβάλει ο Ροζόλι.

Ο 26χρονος υποστηρίζει ότι ποτέ του δεν θα πείραζε ένα ζώο και καλεί τους επικριτές του να σταθούν μπροστά στην τηλεόρασή τους στις 7 Δεκεμβρίου προκειμένου να βεβαιώσουν του λόγου το αληθές.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης