Βίντεο: Γυμνόστηθη επίθεση στον Ολάντ από τις Femen

Βίντεο: Γυμνόστηθη επίθεση στον Ολάντ από τις Femen

Δύο μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης πλησίασαν τον Γάλλο πρόεδρο και διαμαρτυρήθηκαν για την ποινή που επιβλήθηκε σε συνάδελφό τους

 

Βίντεο: Γυμνόστηθη επίθεση στον Ολάντ από τις Femen

Λίγες ημέρες μετά τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία έξω από το δικαστικό μέγαρο του Παρισιού, οι γυμνόστηθες Femen έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους ήταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανουσά Ολάντ, ο οποίος ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει δηλώσεις σε δημοσιογράφους για το θάνατο του νεαρού ακτιβιστή Ρεμί Φρεζ.

Κλείσιμο

Δύο από τα μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης, λοιπόν, πλησίασαν τον Ολάντ αιφνιδιάζοντας τον ίδιο αλλά και τους άνδρες ασφαλείας του.

Οι δύο νεαρές γυναίκες, με ακάλυπτο το στήθος τους όπου αναγραφόταν σύνθημα υπέρ του φεμινισμού έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο της Γαλλίας, στον οποίο διαμαρτυρήθηκαν για την ποινή που επιβλήθηκε σε συνάδελφό τους για προσβολή δημοσίας αιδούς, όπως αναφέρει το δίκτυο BFMTV.

Ο Ολάντ, ο οποίος είναι συνηθισμένος στις εκδηλώσεις αγάπης πολλών γυναικών, απάντησε με ένα χαμόγελο στις νεαρές που του φώναζαν: «Δεν είμαστε επιδειξιομανείς, είμαστε φεμινίστριες», λέγοντας: «Είστε φεμινίστριες, σας καταλαβαίνω».

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης