Τρεις συμβούλους του Λευκού Οίκου στέλνει ως εκπροσώπου της αμερικανικής κυβέρνησης ο Μπαράκ Ομπάμα στην κηδεία του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας My Brother’s Keeper που ίδρυσε ο Ομπάμα με στόχο των ενδυνάμωση των μειονοτήτων. Μαζί του θα είναι δύο εκπρόσωποι του γραφείου δημοσίου διαλόγου του Λευκού Οίκου.
Την κηδεία αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλίαδες κόσμου με τον πατέρα του 18χρονου αν απευθύνει δημόσια έκκληση για διακοπή των διαδηλώσεων σε ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του γιου του.
«Αυτό που θέλω μόνο είναι ειρήνη την ώρα που ο γιος μου θα πηγαίνει στην τελευταία του κατοικία. Μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ημέρα σιωπής; Μόνο αυτό σας ζητώ» δήλωσε ο πατέρας του Μάικλ Μπράουν.
Κλείσιμο
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 (τοπική ώρα, 18:00 ώρα Ελλάδας) στο Σεντ-Λούις, σε μια εκκλησία των Βαπτιστών η οποία μπορεί να υποδεχθεί 5.000 πιστούς.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.