Γάζα: Ακυρώνουν τις πτήσεις τους για Ισραήλ μία-μία οι αεροπορικές εταιρίες

Γάζα: Ακυρώνουν τις πτήσεις τους για Ισραήλ μία-μία οι αεροπορικές εταιρίες

Τα αεροσκάφη της Delta, της US Airways, της KLM, της Air France,αλλά και της Lufthansa δε θα πετούν από και προς Ισραήλ - Επικαλούνται λόγους ασφαλείας - Επίθεση με ρουκέτες κοντά στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Γάζα: Ακυρώνουν τις πτήσεις τους για Ισραήλ μία-μία οι αεροπορικές εταιρίες

Μία-μία οι αεροπορικές εταιρίες δίνουν εντολή στα αεροσκάφη τους να μην πετούν προς και από το Ισραήλ, μετά την επίθεση με ρουκέτα κοντά στο αεροδρόμιο Μπεν-Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Πρώτη η Delta airlines αποφάσισε να ακυρώσει για αόριστο χρονικό διάστημα τα δρομολόγιά της από και προς το Τελ Αβίβ, ενώ ακολούθησε η US Airways, η οποία έδωσε εντολή να σταματήσουν οι πτήσεις προς Ισραήλ για ένα 24ωρο.

Την ώρα που οι εχθροπραξίες ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη κλιμακώνονται, με τους νεκρούς στη Λωρίδα της Γάζας να αγγίζουν τους 600 από τα ισραηλινά πυρά, η αμερικανική αεροπορική εταιρία Delta Airlines αποφάσισε την ακύρωση των πτήσεων από και προς το Τελ Αβίβ για «λόγους ασφαλείας».

Μάλιστα, η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε ότι ένα Boeing 747 που αναχώρησε από το αεροδρόμιο JFK με 273 επιβαίνοντες και 17 μέλη προσωπικού, άλλαξε πορεία προς το αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle, έπειτα από αναφορές ρουκέτας κοντά στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Στο μεταξύ, και η ολλανδική KLM, η γαλλική Air France και η γερμανική Lufthansa ακολούθησαν τις αμερικανικές, ακυρώνοντας τα δρομολόγιά τους από και προς το Ισραήλ.

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης