Ο Μαχμούντ Αμπάς ζητά διεθνή έρευνα για το φόνο του 16χρονου Παλαιστίνιου
Οι υποψίες για το φόνο πέφτουν σε Εβραίους εποίκους και ο Αμπάς ζητάει επίσης από τη διεθνή κοινότητα να χαρακτηρίσει "τρομοκρατικές οργανώσεις" τις οργανώσεις των ριζοσπαστών Εβραίων εποίκων που πραγματοποιούν πράξεις εκδίκησης
Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, σε επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν, ζητάει να πραγματοποιηθεί μια ανεξάρτητη, διεθνής έρευνα για την απαγωγή και το φόνο του 16χρονου Μοχάμεντ Αμπού Χουντέιρ από την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Οι υποψίες για το φόνο πέφτουν σε Εβραίους εποίκους και ο Αμπάς ζητάει επίσης από τη διεθνή κοινότητα να χαρακτηρίσει "τρομοκρατικές οργανώσεις" τις οργανώσεις των ριζοσπαστών Εβραίων εποίκων που πραγματοποιούν πράξεις εκδίκησης.
Το Ισραήλ δεν κάνει αρκετά για να ασκήσει διώξεις σε βάρος Εβραίων εποίκων οι οποίοι εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον Παλαιστινίων, υπογραμμίζει ο Αμπάς.
"Πολύ συχνά, οι δράστες αυτών των τρομοκρατικών πράξεων δεν οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης", προσθέτει ο Αμπάς στην επιστολή την οποία έδωσε στον απεσταλμένο του ΟΗΕ στη Μέση Ανατολή Ρόμπερτ Σέρι. Αντίγραφό της επιστολής δόθηκε στη δημοσιότητα από το Wafa, το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.