Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι σε τουλάχιστον 150 πόλεις της πολιτείας του Παρανά έχουν πληγεί
Στους 13 νεκρούς αυξήθηκε ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες σε περιοχές της νότιας Βραζιλίας.
Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι σε τουλάχιστον 150 πόλεις της πολιτείας του Παρανά έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και τις πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις που προκάλεσαν την υπερχείλιση του ποταμού Ιγκουάζου όπως μετέδωσε η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Εστεντάο.
Η πρωτεύουσα της πολιτείας του Παρανά, η πόλη Κουριτίμπα, η οποία αναμένεται να φιλοξενήσει από τη Δευτέρα τέσσερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια στο εν εξελίξει Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, δεν έχει επηρεαστεί από τις πλημμύρες.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.