Μαρί Λεπέν για Πούτιν: Είμαστε και οι δύο πατριώτες και μοιραζόμαστε κοινές αξίες

Μαρί Λεπέν για Πούτιν: Είμαστε και οι δύο πατριώτες και μοιραζόμαστε κοινές αξίες

Ο τρόπος που κυβερνά τη χώρα ο Πούτιν δείχνει ότι είναι ένας άντρας πιστός στις αρχές του, δήλωσε η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου

Τέρμα το πορνό για την θρυλική σταρ Jenna Jameson!
Μαρί Λεπέν για Πούτιν: Είμαστε και οι δύο πατριώτες και μοιραζόμαστε κοινές αξίες
Κοινές αξίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκει η επικεφαλής του κόμματος της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρί Λεπέν, που τον χαρακτηρίζει επίσης «πατριώτη». 

Η Λεπέν επικεντρώνει μάλιστα τα κοινά της με τον Ρώσο πρόεδρο στην προσπάθεια που κάνουν και οι δυο για την υπεράσπιση της χριστιανικής κληρονομιάς του ευρωπαϊκού πολιτισμού, όπως είπε η ίδια την Κυριακή, μιλώντας στον αυστριακό Τύπο.

«Ο κ. Πούτιν είναι πατριώτης. Είναι προσκολλημένος στην εθνική κυριαρχία των λαών. Γνωρίζει ότι μοιραζόμαστε κοινές αξίες, είναι οι αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Πιθανότατα δεν υπάρχει πολιτικός στη Γαλλία με τέτοιες αρχές και ποιότητα θάρρους, ειλικρίνειας και σεβασμού της ταυτότητας και του πολιτισμού. 

Κλείσιμο
Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, συνέχισε το άνοιγμα προς τη Ρωσία αναφέροντας ακόμα ότι «ο τρόπος που κυβερνά τη χώρα ο Πούτιν δείχνει ότι είναι ένας άντρας πιστός στις αρχές του. Οι αρχές αυτές είναι η "χριστιανική κληρονομιά" του "Ευρωπαϊκού Πολιτισμού" γιατί εμείς δεν το αρνούμαστε αυτό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης