Μαλαισία: «Πώς να πω στα παιδιά μου ότι ο μπαμπάς τους δε θα επιστρέψει στο σπίτι;»

Μαλαισία: «Πώς να πω στα παιδιά μου ότι ο μπαμπάς τους δε θα επιστρέψει στο σπίτι;»

Η Cheng Li Ping δεν μπορεί να πιστέψει πως ο σύζυγός της είναι νεκρός ακόμη και αν οι αρχές της Μαλαισίας ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχουν επιζώντες

Μαλαισία: «Πώς να πω στα παιδιά μου ότι ο μπαμπάς τους δε θα επιστρέψει στο σπίτι;»
239 ψυχές χάθηκαν μια για πάντα! Οι επιβαίνοντες της μοιραίας πτήσης ΜΗ370 του Boeing 777 της Malaysia Airlines είναι νεκροί, σύμφωνα με το sms που εστάλη στους τραγικούς συγγενείς των θυμάτων.

«H Malaysia Airlines ανακοινώνει με λύπη ότι πρέπει να υποθέσουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των επιβαινόντων. Οπως θα ακούσετε από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχθούμε τις ενδείξεις που δείχνουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», αναφέρεται στο μήνυμα που εστάλη στους συγγενείς των 239 ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο Boeing 777.

Η Cheng Li Ping φοβάται να πει στα παιδιά της ότι ο μπαμπάς τους δε θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι. «Η καρδιά μου δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Δε θέλω να πληγώσω τα παιδιά μου» είπε η Cheng Li Ping στο CNN, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο σύζυγός της είναι νεκρός ακόμη και αν οι αρχές της Μαλαισίας ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχουν επιζώντες.
Κλείσιμο

«Δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ. Δεν μπορώ να δουλέψω τώρα γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ο άντρας μου και τα παιδιά μου» είπε μια άλλη γυναίκα στο CNN. «Δεν έχω δύναμη. Είμαι χαμένη» σημείωσε η Sara Sinder.



Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την ανεύρεση των συντριμμιών και των μαύρων κουτιών του Boeing 777 της εταιρείας Malaysia Airlines, οι οποίες είχαν διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας, επανελήφθησαν σήμερα στον Ινδικό Ωκεανό όπου φαίνεται πως έχει συντριβεί το αεροπλάνο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Οι σφοδροί άνεμοι που συνοδεύονταν από ισχυρές βροχοπτώσεις είχαν οδηγήσει χθες, Τρίτη, σε διακοπή των ερευνών που οργανώνονται από το Περθ, τη μεγάλη πόλη της δυτικής Αυστραλίας που βρίσκεται σε απόσταση 2.500 χλμ. από την εκτεταμένη ζώνη των ερευνών.

Δώδεκα αεροπλάνα, από τα οποία επτά στρατιωτικά, πρόκειται να επωφεληθούν σήμερα από τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών για να επιστρέψουν στη ζώνη και να επιχειρήσουν να βρουν δύο αντικείμενα που εντοπίσθηκαν από δορυφόρο και μπορεί να είναι συντρίμμια του αεροπλάνου το οποίο εξαφανίσθηκε στις 8 Μαρτίου ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης