Η NSA διαψεύδει τις πληροφορίες ότι είχε στόχο το Βατικανό
H αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών διέψευσε τις πληροφορίες του ιταλικού περιοδικού Panorama που έγραψε ότι η NSA είχε υποκλέψει τηλεφωνικές κλήσεις του Βατικανού.
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν είχε στόχο το Βατικανό και χαρακτήρισε "αναληθή" την πληροφορία αυτή ενός ιταλικού μέσου ενημέρωσης.
"Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας δεν έχει στόχο το Βατικανό. Οι ισχυρισμοί ότι η NSA είχε στόχο το Βατικανό που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Panorama της Ιταλίας είναι αναληθείς", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της υπηρεσίας Βάνι Βάινς.
Το ιταλικό περιοδικό Panorama έγραφε σήμερα ότι η NSA είχε υποκλέψει τηλεφωνικές κλήσεις του Βατικανού.
Η Αγία Έδρα ανακοίνωσε ότι δεν γνωρίζει για οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events