Ημέρα Προσευχής και Νηστείας στον κόσμο για την ειρήνη στη Συρία και σε όλη τη Μέση Ανατολή κήρυξε σήμερα ο Πάπας την 7η Σεπτεμβρίου, απευθυνόμενος σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Ο Πάπας καταδίκασε τη χρήση χημικών όπλων, την οποία η Δύση αποδίδει στα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα τονίζοντας "ποτέ πια πόλεμος" και τάχθηκε κατά οιασδήποτε ένοπλης επέμβασης στη Συρία.
Ο Ποντίφικας ζήτησε από τους 1,2 εκ. Καθολικούς του κόσμου να προσευχηθούν για την ειρήνη στη Συρία στη 7 Σεπτεμβρίου και τόνισε ότι ο ίδιος θα χοροστατήσει σε ειδική λειτουργία στο Βατικανό.
Ο Πάπας ζήτησε επίσης από όλους τους Χριστιανούς καθώς και από τους οπαδούς άλλων θρησκειών να ακολουθήσουν την πρωτοβουλία των Καθολικών στις 7 Σεπτεμβρίου.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.