Έκτακτη στάση στο αεροδρόμιο της Βιέννης πραγματοποίησε το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της χώρας, ο οποίος ταξίδευε από τη Μόσχα με προορισμό τη Βολιβία
Η κυβέρνηση της Βολιβίας δήλωσε την Τρίτη ότι το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της χώρας, Έβο Μοράλλες, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει ξαφνική στάση στο αεροδρόμιο της Βιέννης, ενώ ταξίδευε από τη Μόσχα με προορισμό τη Βολιβία, καθώς υπήρχαν «αβάσιμες υποψίες» ότι ο πρώην συμβασιούχος της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας (NSA), Έντουαρντ Σνόουντεν, είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ο υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Τσοκεχουάνκα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Πορτογαλία και η Γαλλία διέκοψαν ξαφνικά την άδεια πτήσης πάνω από τις χώρες τους. «Είπαν ότι η απαγόρευση οφειλόταν σε τεχνικά ζητήματα, αλλά αφού ενημερωθήκαμε από άλλες πηγές, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν αβάσιμες υποψίες πως ο κύριος Σνόουντεν είχε επιβιβαστεί στο αεροπλάνο», πρόσθεσε ο υπουργός. «Δεν γνωρίζουμε ποιος εφηύρε αυτό το ψέμα».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.