Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, εκτίμησε σήμερα πως οι συνομιλίες με το Ιράν στη Γενεύη πήγαν καλά, αφού οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διπλωματικές προσπάθειες για την επίλυση της κρίσης.
Ωστόσο, όπως υπογράμμισε στο Fox News, «ήταν σαφές ότι ο πρόεδρος έθεσε ορισμένες κόκκινες γραμμές που οι Ιρανοί δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αναγνωρίσουν και να επιλύσουν».
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί πολύ να βρει μια λύση εδώ, είτε μέσω της διπλωματικής οδού είτε μέσω άλλης επιλογής. Αυτό σημαίνει ότι οι Ιρανοί δεν μπορούν να έχουν πυρηνικά όπλα», τόνισε ο Βανς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μάρθα ΜακΚάλουμ του Fox News.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.