Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 10 ετών στην Ινδονησία όταν το άρπαξε κροκόδειλος ενώ κολυμπούσε με φίλους του.
Η τραγωδία σημειώθηκε στον ποταμό Ινγκόι στη βόρεια Ινδονησία το απόγευμα της Τρίτης με τοπικά μέσα να μεταφέρουν ότι ο κροκόδειλος άρπαξε από το κορμί τον μικρό Αφάν που φώναζε για βοήθεια.
Ο 10χρονος Αφάν που έχασε τη ζωή του από την επίθεση του κροκόδειλου
Τους κατοίκους ειδοποίησαν τα δύο αγόρια που κολυμπούσαν με τον Αφάν και κατάφεραν να γλιτώσουν από τον κροκόδειλο.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν, μάλιστα, εικόνες του κροκόδειλου να έχει αναδυθεί από το νερό κρατώντας ανάμεσα στα σαγόνια του το άψυχο κορμί του 10χρονου.
Κλείσιμο
Μετά την επίθεση, ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης του κροκόδειλου που τελικά εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης κοντά στον προβλήτα ενός χωριού. Σε λίγη απόσταση από το ερπετό βρέθηκε και η σορός του Αφάν.
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η περιοχή στην οποία σημειώθηκε η επίθεση ήταν γνωστή για παρουσία κροκοδείλων και γι' αυτό προειδοποίησε τους κατοίκους για την απειλή.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.