Ο Κάρνεϊ δέχθηκε μία ερώτηση σε συνέντευξη με το Bloomberg που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, αν θα εκπληρώσει τη δέσμευση του προκατόχου του Τζάστιν Τριντό να συλλάβει τον Νετανιάχου, που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου, αν έρθει στον Καναδά, στην οποία απάντησε «Ναι».
«Πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ θα πρέπει, βέβαια, να το ξανασκεφθεί και να καλωσορίσει τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον ηγέτη του μόνου εβραϊκού κράτους και (μόνης) δημοκρατικής χώρας στη Μέση Ανατολή, στον Καναδά», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Ισραηλινή κυβερνητική εκπρόσωπος Σος Μπεντροσιάν.
Το ΔΠΔ εξέδωσε εντάλματα σύλληψης του Νετανιάχου για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που φέρεται να διαπράχθηκαν κατά τον πόλεμο στη Γάζα. Το Ισραήλ απορρίπτει τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου που εδρεύει στη Χάγη και αρνείται ότι διέπραξε εγκλήματα πολέμου στη Γάζα.
Η Μπεντροσιάν δήλωσε πως η απόφαση του Καναδά να αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος ήταν «ανταμοιβή της τρομοκρατίας» και «το μόνο που έκανε ήταν να ρίξει λάδι στη φωτιά του αντισημιτισμού στον Καναδά».
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.