Εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο στην Ιερουσαλήμ έχασε τη ζωή του όταν του επιτέθηκε τίγρης που είχε δραπετεύσει από το κλουβί της.
Ο Ουριέλ Νούρι πέθανε από τα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης «πίσω από τα παρασκήνια» για τους επισκέπτες το πρωί της Παρασκευής, ανακοίνωσε ο Βιβλικός Ζωολογικός Κήπος της Ιερουσαλήμ.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για τα εκτεταμένα τραύματα που είχε στο άνω μέρος του σώματός του, αλλά υπέκυψε.
Ο ζωολογικός κήπος δήλωσε ότι συνεργάζεται με την ισραηλινή αστυνομία για να διερευνήσει πώς η δραπέτευσε η τίγρης προς την αυλή όπου εκείνη την ώρα εργαζόταν ο 36χρονος.
Οι επιβάτες, που ήταν πίσω από προστατευτικό γυαλί, δεν κινδύνευσαν.
Στην ιστοσελίδα του ο ζωολογικός κήπος αναφέρει ότι έχει μια τίγρη της Σουμάτρας, ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση.
Ο Νούρι ήταν επικεφαλής της ομάδας που φρόντιζε τα σαρκοβόρα ζώα, αναφέρει το BBC.
Στον ίδιο ζωολογικό κήπο πέρυσι ένας κροκόδειλος είχε δαγκώσει μια εργαζόμενη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.